Серед лузерів тижні - чотири знаки / slavdelo.dn.ua

Астролог Павло Глоба склав гороскоп для представників всіх знаків Зодіаку на тиждень з 2 по 8 вересня.

При цьому він виділив знаки Зодіаку, яким, за його прогнозами, буде нелегко в ці дні, пише SlovoFraza.

Близнюки

Найбільш небезпечними негативні програми й невпевненість будуть 5 числа, коли зірки відвернуться від представників цього знаку. У стосунках з людьми Близнюкам варто навчитися стримувати емоції. Проблеми в любовній сфері можуть настати й у тих, хто вже встиг обзавестися сім'єю.

Відео дня

Рак

На початку осені енергетика Раків потребує зміцнення. 2 число, до речі, стане для них найважчим днем тижня. Хаос в енергетиці планет позначиться на їхньому самопочутті і вірі в себе.

Читайте такожГороскоп на тиждень: на Тільця чекає вдала поїздка, а на Лева - приваблива пропозиція

Стрілець

Стрільцям краще покладатися тільки на себе в моменти, коли потрібно приймати важливі рішення. Особливо актуальними такі поради стануть в кінці робочого тижня. Необхідно кинути всі свої сили на роботу і справи.

Скорпіон

Особливо поганий день для Скорпіонів 4 вересня, коли планети й зірки будуть дуже деструктивними і непередбачуваними. На вихідних їхній настрій зміниться на протилежне, що зробить вихідні дні позитивними й творчими днями. Як би важко або легко не було Скорпіонам, Павло Глоба радить їм не зупинятися на досягнутому і не дозволяти суперникам у бізнесі та в роботі обганяти себе.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень 2019 для всіх знаків Зодіаку.