Вересень буде успішним для чотирьох знаків Зодіаку  / фото rabstol.net

Астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень 2019 для всіх знаків Зодіаку.

У коментарі "Главреду" він назвав щасливчиків і невдах місяця.

Гороскоп на вересень-2019 для всіх знаків Зодіаку

Лузери місяця

Жорсткий тау-квадрат між планетами, перш за все, буде негативно впливати на рухливі знаки Зодіаку, тому доля найбільше буде бити саме їх.

Відео дня

Риби. Представники цього знака Зодіаку стануть першими, хто найчастіше буде піддаватися спокусі та потрапляти в складні ситуації. Їх можуть обманювати і зраджувати, тому їм не варто нікому довіряти в цей період. Особливо несолодко буде Рибам у другій половині вересня. Нептун управляє Рибами, і він буде в з'єднанні з Чорним Місяцем. Тому в цьому місяці Риби можуть зануритися в пучину хаосу: вони можуть підсісти на наркотики чи алкоголь. Це час, коли Риби можуть піти по темному шляху, керуючись жагою наживи. Тому на них чекають великі розчарування і зради. Рибам не можна нікому сліпо довіряти. Вересень буде місяцем обману для цього знаку Зодіаку. Взагалі, Риби - це довірливий знак Зодіаку, тому в цьому місяці їм потрібно бути обережними і акуратними. В даному випадку для них буде краще налаштовувати себе на гірше, а не на краще.

Крім того, протягом першого місяця осені Рибам можуть снитися пророчі кошмарні сни, тому їм не варто нехтувати снами, де вони побачать нещасні випадки або ДТП, а, навпаки, краще всерйоз сприймати їх і зробити все, щоб уникнути того, що їм наснилося. У вересні Риби легко можуть змінювати "шило на мило", тому активна діяльність і фінансові справи їм просто протипоказані.

Діви. У Дів також буде дуже складний місяць. Їм, як і Рибам, категорично заборонено в вересні укладати важливі фінансові операції, оскільки партнерські проекти та угоди можуть призвести до розчарувань і великих втрат. Можуть проявитися руйнівні тенденції, які застануть Дів зненацька. І оскільки саме в Діві буде зберігатися складний аспект Марса до Венери, це буде час шлюборозлучних процесів. А якщо обидва партнери - Діви, то між ними, особливо в першій половині місяця, можуть складатися дуже скандальні ситуації і виникати великі конфлікти. Дів може чекати громадський осуд, невдоволення начальства ними, тому їм потрібно готуватися до складнощів у справах.

Стрільці. У Стрільців у вересні може стрімко почати валитися репутація і хороша думка оточуючих про них. Дальні поїздки і пригоди можуть призводити до масштабних нещасних випадків, ДТП. У цей час Стрільцям категорично не можна їхати за кордон, в тому числі вирушати на заробітки в іншу країну. Краще з цими поїздками почекати, оскільки, наприклад, відправившись на заробітки, вони можуть потрапити в руку до нечесних роботодавців, в результаті чого Стрільців просто кинуть. Переїзди і зміна місця проживання теж стануть вкрай несприятливими. Обережними потрібно бути з інвестиціями і покупкою нерухомості, оскільки всі ці операції можуть вийти Стрільцям боком. Стрільців можуть серйозно обдурити і обікрасти у вересні. Саме Стрільці будуть найбільш частими жертвами квартирних злодіїв.

Читайте такожГороскоп на вересень: що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

Близнюки. Складна ситуація в вересні буде й у Близнюків, особливо це стосуватиметься їхнього просування в кар'єрі, в роботі. На них чекає нестійка ситуація в плані фінансів. Вони будуть кидатися, можуть раптово зірватися на заробітки за кордон, але всі ці спроби будуть марними й не виправдають їхніх очікувань. Близнюкам краще утриматися від таких поїздок і не ризикувати. Також вони можуть накликати на себе неприємні конфліктні ситуації через свої любовні походеньки, тому Близнюкам краще не зраджувати, бо це легко може розкритися саме у вересні.

Щасливчики місяця

Козероги. У вересні найбільше фартитиме Козерогам. У них все буде складатися чудово. Сатурн, який керує Козерогом, розвертатиметься в директний рух, і з цього моменту життя представників цього знака просто заб'є ключем, навколо них буде обертатися світ. На них чекає стрімке кар'єрне просування, досягнення цілей, вирішення  амбітних завдань, особливо в другій половині місяця. Тож все у Козерогів буде складатися сприятливо: вдалі інвестиції, перспективні вкладення. Особливо буде щастити Козерогам за кордоном. Є гарні передумови знайти бізнес-партнерів за кордоном, багатообіцяючі знайомства з іноземцями, відкриття нових земель, нових можливостей. Якщо вони вирушать на заробітки, то їм вдасться добре заробити за кордоном, а також зміцнити відносини з бізнес-партнерами. Також вересень у Козерогів стане найсприятливішим часом, щоб повернути коханих або помиритися з рідними, з якими колись розділила сварка.

Раки. Сприятливий період у вересні чекає й на Раків. Вони будуть щасливчиками в плані документації, поїздок і пригод. Якщо вони вирушать у подорож, то вона перевищить всі їхні очікування. Для Раків буде відкрито все: далекі країни, моря, гори, річки. Їм піде на користь і курортний відпочинок. На них чекає успіх у навчанні. Більш того, якщо Раки захочуть перевестися в інший виш, то їм легко це вдасться, і такий крок піде їм на користь. Тому на Раків чекає успіх у всьому, що стосується переведення на нове місце навчання - перед ними будуть широкі можливості для самореалізації.

Терези. Позитивний період буде й у Терезів. Особливо їм щаститиме в тому, що буде стосуватися розгадування загадок, тобто їм буде легко вдаватися докопатися до суті речей. "На ловця і звір біжить" - це буде про представників цього знаку у вересні. Терези зуміють цього місяця викрити таємні плани недругів, виявити ворогів. Все, що буде пов'язане з космосом, чимось ірраціональним, буде складатися вдало для Терезів. Тому заняття окультними практиками будуть приносити результат, вони досягнуть успіху в ясновидінні, астрології, ворожінні на картах Таро. Вони можуть йти вчитися на астролога, психолога та осягати інші ірраціональні науки або практики, тому що початок в цих справах, закладений у вересні, поза всяким сумнівом, дасть добрі плоди. Для них буде дуже корисним відвідати святі місця, наприклад, Тибет.

Овни. В Овнів у вересні буде хороший позитивний цикл, пов'язаний зі спортом, початком лікувальних голодувань і спортивних дієт. Навантаження Овнам однозначно підуть на користь. Вересень стане прекрасним часом для зміни місця роботи й виду діяльності. Перед ними відкриються нові можливості для ведення власного бізнесу. Овнам можна ризикувати заради своїх цілей. Вони зможуть досягати всього за допомогою начальства, можновладців. Хороший період в плані бізнесу та досягнення поставлених цілей.

Зі змінним успіхом місяць пройде для наступних знаків

Водолії. У першій половині вересня Водоліям, як нікому, потрібно бути обережними, оскільки велика небезпека катастроф. Представники цього знаку Зодіаку на початку осені будуть притягувати до себе автомобільні аварії, непередбачені ситуації та фінансові катастрофи. Водоліям краще не смітити грошима і не вплутуватися в ризиковані фінансові заходи. Така ситуація буде зберігатися аж до повного місяця. Зате друга половина місяця буде сприятливою для Водоліїв. На них будуть чекати дружні стосунки з людьми, взаєморозуміння, протекція впливових людей. Перед ними будуть відкриватися нові широкі можливості. Водолії будуть здатні здійснювати важливі реформи, перетворення на краще, реалізовувати мирні плани, втілювати важливі проекти.

Читайте такожАстрологи назвали найбільш самотні знаки Зодіаку

Леви. У Левів дуже насиченою буде перша половина вересня. Їм надійде безліч ділових пропозицій. І, оскільки цей період сприятливий для них, вони повинні не відсиджуватися, а ризикувати, активно діяти, швидко приймати рішення, засукати рукава і братися за справу. Вони не повинні втратити цей період. Цей час сприятливий для бізнесменів, може принести несподівані швидкі, але результативні поїздки й зустрічі. Це буде час швидких грошей і великих справ у Левів. "Раз-два - і в дамки" - це буде про Левів. А ось у другій половині місяця ситуація буде менш сприятлива, особливо в плані здоров'я. Можливо, хронічні захворювання нагадають про себе загостреннями, або кризові ситуації зі здоров'ям виникнуть з інших причин. Особливо уважними потрібно бути до серцево-судинної системи. Також слід намагатися дотримуватися спокою в будь-яких ситуаціях.

Тільці. У першій половині вересня на Тільців чекають блискучі романтичні зустрічі, успіх в амурних справах і велике кохання. Особливо чоловікам-Тільцям, у яких немає коханих, астролог радить вирушити на Рів'єру або інше романтичне місце, де можна зустріти свою другу половинку. Час сприятливий для романів і великої романтики. Також Тільці можуть сміливо ризикувати в першій половині місяця. Перед ними відкриються широкі можливості для вкладення великих інвестицій, тому вони сміливо можуть купувати нерухомість, вкладати гроші в цінні папери. Але друга половина місяця буде менш сприятливою, особливо це може бути пов'язано з юриспруденцією, законодавчими структурами, судовими розглядами. Також можливі проблеми, пов'язані з навчанням, отриманням освіти.

Скорпіони. У першій половині місяця на Скорпіонів чекають постійні розбірки і з'ясування стосунків з друзями, соратниками, батьками. Можливі складні ситуації. Скорпіонам у цей період буде складно знайти себе, тому їм буде притаманна агресивна поведінка. Може дійти до того, що на Скорпіонів можуть почати полювання, наприклад, якщо Скорпіони комусь заборгували, то з них почнуть вибивати гроші. А в другій половині вересня на представників цього знаку буде чекати фінансовий успіх. Можливі сприятливі зміни в житті, причому все буде відбуватися несподівано і стрімко. Також успішними будуть фінансові вкладення. Крім того, у другій половині місяця Скорпіони можуть спробувати везіння в лотереї - їм цілком може пощастити, вони здатні зірвати джек-пот.