Астролог дав прогноз на тиждень, 9-15 вересня / фото slovofraza.com

Прогноз Павла Глоби на цей тиждень допоможе вам подолати всі неприємності й залишитися на хвилі позитиву.

Цей тиждень, 9-15 вересня, в гороскопі відмічений як позитивний, але з деякими застереженнями, передає SlovoFraza.

Тілець

Тільцям доведеться самим налаштувати себе на успіх. Зірки будуть оберігати їх на цьому тижні від неприємностей. Краще займатися звичними справами й не ризикувати. Тільцям-лідерам доведеться навчитися правильно розподіляти обов'язки між підлеглими. У вільний час зірки допоможуть Тільцям в шопінгу і в розвагах. Цей тиждень ідеальний для активного відпочинку, релаксації, подорожей та зміни обстановки.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на тиждень: на які знаки Зодіаку чекають неприємності, а які зловлять хвилю удачі

Лев

У Левів на цьому тижні буде можливість домогтися свого і втілити мрії в реальність. В цілому ж тиждень відзначається як вкрай позитивний час, що ідеально підходить як для активної роботи й творчої діяльності, так і для перебування поруч з родиною, з якої можна побути вдома або вирушити в подорож. Найромантичніший і яскравий день — неділя, 15 вересня.

Скорпіон

У Скорпіонів буде три найбільш сприятливі дні цього тижня — понеділок, четвер і п'ятниця. Настає динамічний час, час змін. У ці три дні можна очікувати позитивних змін. Проблеми очікуються тільки 10 числа, коли зірки опиняться в дуже негативному настрої. У такі тижні як ця дуже легко заводити нові знайомства ділового й особистого характеру. Багатьом самотнім Скорпіонам вдасться обзавестися другою половинкою, почати нове життя.

Раніше відомий астролог Павло Глоба виділив три знаки Зодіаку, на яких чекають серйозні зміни на любовному фронті.