На деякі знаки Зодіаку чекають зміни на любовному фронті

Любовний гороскоп 2019 підкаже, для кого з представників зодіакального кола нинішня осінь приготувала сюрпризи у вигляді нових стосунків, палких коханців, пристрасних романів та спільних подорожей.

Відомий астролог Павло Глоба виділив три знаки Зодіаку, на яких чекають серйозні зміни на любовному фронті, передає Styler.

Лев

Для темпераментних царів звірів вересень принесе суперечливі думки, бажання і почуття. Їхнє серце буде то розжарюватися від кохання, то охолоджуватися до рекордного мінуса. Найцікавіше, що Леви самі не будуть розуміти, що ж з ними відбувається. Причому закохатися Леви можуть в абсолютно несподівану людину. Наприклад, у партнера, з яким живуть вже десяток років, або ж у друга дитинства.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, на яких чекає справжнє щастя до кінця 2019 року

Діва

Для старанних та сумлінних Дів астролог прогнозує нове життя. У вересні всі планети, ніби за змовою, зберуться у цьому сузір'ї, щоб відкрити нові перспективи. Нарешті Дівам вдасться навести лад у всьому - в тому числі й у заплутаному клубку любовних перипетій. Проте їм варто бути готовими до сюрпризів: в один із днів на порозі Дів може опинитися колишній або колишня. Щоб цього не сталося, астролог пропонує розрубати енергетичну прив'язку, залишивши минуле у минулому.

Скорпіон

У любовних стосунках у представників цього знаку у вересні все може змінитися на ліпше. Астролог каже, що їм можуть освідчитися або найскладніші проблеми з партнером вирішаться самі. Під впливом ретроградного Нептуна може розкритися стара таємниця або якісь нові обставини, які викликають суперечливі емоції. Астролог радить не засмучуватися з цього приводу, а навпаки, порадіти змінам, про які потім можна буде згадати з легкою посмішкою.

Раніше астрологи виділили кілька знаків Зодіаку, життя яких зміниться восени.