Фатальні жінки за знаком зодіаку / фото Thinkstock

Є жінки, що володіють внутрішнім магнетизмом, неперевершеним шармом, від яких чоловіки божеволіють. До таких відносяться представниці п'яти знаків Зодіаку.

Отже, астрологи назвали п'ятірку фатальних жінок за знаком Зодіаку, передає SlovoFraza.

5 місце — Терези

Жінка-Терези справляє враження тихої, скромної й поступливої дівчини, але це обман. Терези з тих, хто «м'яко стелить, та жорстко спати». Вся ця скромність, довірливість, легкість — проста маска, під якою ховається жорстока дияволиця. Вона граючись і сміючись зачарує вас, заманить в капкан і змусить виконувати всі забаганки. Це дуже підступна жінка, від якої не знаєш чого очікувати. Чому так? В її арсеналі хитрість, інтуїція, сльози, лестощі і маніпуляції — зброя цієї хижачки, за допомогою якого вона добивається своїх цілей.

Відео дня

4 місце — Овен

Кипуча енергія Овна підштовхує її до імпульсивних вчинків. Її кохання — це вогонь, після якого залишається одне попелище. Якщо вона запримітила вас, ваші шанси врятуватися мізерно малі. Вона чудово відчуває обстановку і вміє пристосовуватися: поки вона грає з вами, вона буде найкращою. Вам імпонують стервозні й істеричні особи? Вона стане такою. Ви обожнюєте ніжних і сімейних? Вона саме така. Вас надихають божевільні та азартні? Так, це про неї. Жінка-Овен може бути різною, і повірте, якщо вона захоче, ви назавжди віддасте їй своє серце.

Читайте такожАстрологи назвали найактивніші та енергійні знаки Зодіаку

3 місце — Тілець

Жінка-Тілець володіє вродженою харизмою, мудрістю, потужною енергетикою, розвиненою інтуїцією і неземною красою. У натовпі чоловіків така з легкістю визначає потенційну жертву і не зволікає. Навколо неї багато шанувальників і обожнювачів, але вона обирає лише того, хто зміг пробудити в ній пристрасть. Жінці-Тільцю достатньо одного погляду, щоб зачарувати чоловіка, і одного слова, щоб він кинув світ до її ніг.

2 місце — Лев

Левиця — горда жінка, яка шукає собі гідного супутника. Вона ніколи не гляне на звичайного чоловіка. Поруч з нею може бути як мінімум цар — елегантний, самовпевнений, цілеспрямований лідер. Вона не грає роль: гордість, зарозумілість і царські манери у неї в крові. Неповторна риса Левиці — багатий внутрішній світ і жіноче начало. Ця жінка відмінно знає про свої здібності й відмінно ними користується.

1 місце — Скорпіон

Скорпіон — жінка, якій підвладне руйнування і відродження. Вона має необмежену жіночу силу і колосальну енергетику. Одним лише поглядом вона здатна викликати хвилювання, страх, кохання, ненависть, біль, пристрасть. Перед її чарами ледве чи встоїть навіть чоловік-Скорпіон. Така жінка з легкістю приваблює чоловіків і керує ними. Вона спокуслива і в спідниці, і в спортивних штанях, бо справжню сутність не сховаєш.