Гороскоп на понеділок для всіх знаків Зодіаку / фото: hola.com

7 жовтня у гороскопі будуть переважати зовсім не логічні розрахунки, а емоції, причому дуже бурхливі. Постарайтеся не йти на поводу у цієї стихії, а скеруйте її в потрібне русло. У ділових питаннях будьте готові до того, що всі стосунки завтра будуватимуться за принципом особистих симпатій та антипатій. З формального боку, це, м'яко кажучи, не дуже правильно, однак у реальності симпатії грають у ділових стосунках далеко не останню роль. Тому і в справах цього дня не варто надмірно апелювати до доводів розуму, а ось якщо ви впевнені у своїй харизмі – дійте!

Присвятіть день творчості, спілкуванню, прогулянкам на природі, і яскраві враження вам гарантовані, пише 1001goroskop.

Овен

Овну варто як слід пофантазувати! Зірки гороскопу нагадують йому: щоб досягти багато чого, треба час від часу виходити за рамки і давати волю своїм мріям. День ідеально підходить для того, щоб досхочу помріяти про майбутнє, опрацьовуючи нестандартні, навіть фантастичні ходи - з часом Овен зуміє втілити багато з цих неймовірних задумів у життя.

Відео дня

Телець

Телець просто зобов'язаний внести у своє життя свіжий струмінь! Зірки гороскопу радять йому вирватися із замкнутого кола рутини, зробивши щось не так як завжди. Будь-які незвичайні починання Тельця будуть підтримані, неважливо, про що йдеться: про спробу змінити своє життя, пофарбувати волосся або всього лише змінити маршрут по дорозі на роботу. Експериментуючи, Телець 7 жовтня здатен домогтися багато чого. Ну а, залишивши все як є, - залишиться при своєму.

Читайте такожАстролог назвав щасливчиків жовтня 2019 серед знаків Зодіаку

Близнюки

Близнюкам випаде прекрасна можливість завести багатообіцяюче знайомство з прицілом на далеку перспективу! Досить імовірно, що це знайомство виявиться романтичним, однак зірки гороскопу радять Близнюкам не нехтувати і будь-якими іншими знайомствами. Зв'язки, налагоджені 7 жовтня, здатні виявитися дуже корисними і можуть ще довгий час грати в житті Близнюків важливу роль!

Рак

Рак зуміє звернути на себе увагу будь-кого! Це стосується і романтичних знайомств, і ділових зв'язків. Він відчуватиме прилив енергії і сил, що змушує його поводитися зухвало, за кожного зручного випадку провокуючи оточуючих. Не дивно, що багатьом це буде не до душі, тому в порядку денному Рака можливий конфлікт. Зате осіб протилежної статі його самовпевненість буде приваблювати. Зірки гороскопу радять Раку витратити свою енергію на любов, а не на сварки.

Лев

День буде наповнений для Лева всіма відтінками емоцій, а його інтуїція досягне небаченої висоти! Леву легше буде приймати рішення не головою, а серцем, - навіть коли йдеться про роботу. Шосте почуття підкаже Леву правильний шлях там, де йому бракує інформації, досвіду та навичок. Тому 7 жовтня Леву слід дослухатися голосу своєї інтуїції - вона здатна вберегти його від помилок та імпульсивних вчинків, про які згодом він міг би пошкодувати.

Діва

7 жовтня Діва буде схильна все перебільшувати - як хороше, так і погане! В результаті люди й події у Діви розділяться за чорно-білим принципом: щось вона може ідеалізувати, а в чомусь - шукати недоліки. Останнє стосується і близьких Діви, які можуть почути від неї чимало причіпок. Втім, цього дня Діва здатна помічати те, що зазвичай від неї приховано. Це допоможе їй у будь-яких справах, що потребують уваги.

Терези

Енергійність і життєлюбство Терезів розфарбують їхнє життя яскравими барвами - навіть якщо події дня абсолютно не будуть їх до цього схиляти. Побут і рутина - доля тих, кому нецікаво жити на світі, до Терезів ж 7 жовтня це твердження не застосовується! Вони зможуть підняти настрій не лише собі, а й усім оточуючим. А заодно Терези не упустять можливості виставити себе у вигідному світлі перед людьми, від яких багато що залежить.

Скорпіон

Скорпіон буде сповнений енергії, яку зірки гороскопу радять йому скерувати на побут і облаштування власного будинку. Його тяга до творчості забезпечить йому креативний підхід навіть у таких справах, як прибирання квартири або приготування їжі. Цього дня Скорпіон здатен створити складний кулінарний шедевр з десятка інгредієнтів! Втім, і в будь-якій іншій справі Скорпіон зуміє пов'язати воєдино масу найрізноманітніших компонентів.

Читайте такожНа п'ять знаків Зодіаку чекають неприємності у жовтні 2019 - прогноз астрологів

Стрілець

Ситуація буде тримати Стрільця у приємному тонусі, не дозволяючи йому розслабитися і занудьгувати! Зірки гороскопу обіцяють, що Стрілець зуміє вирватися з щоденної рутини. 7 жовтня йому варто використати день для того, щоб дізнатися чи побачити що-небудь нове та цікаве. Це буде не лише приємно, але й корисно, дозволивши Стрільцю подивитися на звичні речі під новим кутом.

Козеріг

Козеріг ризикує витратити набагато більше грошей, ніж планував! Під впливом емоцій він буде схильний здійснювати несподівані, спонтанні і на перший погляд безглузді покупки. Втім, більшість із них виявляться корисними і потрібними. Іншими словами, у витратах Козерога 7 жовтня буде вести інтуїція, а не логіка. Але покладатися лише на неї не варто: краще підстрахуватися, визначивши для шопінгу строгі ліміти.

Водолій

День Водолія обіцяє пройти під девізом: «Я сам!». Він відчуватиме в собі первісну, стихійну силу, а також безмежну впевненість. Це не тільки дозволить Водолію успішно впоратися з будь-якими завданнями, але і зробить його вельми привабливим в очах протилежної статі. А ось з тими, з ким Водолій не збирається фліртувати, його стосунки будуть складатися 7 жовтня не так гладко. Виставляючи на перше місце своє «Я», Водолій може тим самим обмежувати почуття і гордість інших.

Риби

У голову Риб буквально увірветься шквал творчих і нестандартних ідей! Щоб їх не забути, Рибам слід весь день тримати напоготові блокнот та олівець - коли-небудь ці ідеї їм обов'язково знадобляться. Взагалі, будь-які справи і плани Риб, в яких є хоча б крихта творчості і нестандартний підхід, 7 жовтня супроводжуватиме успіх. Головне, що потрібно від Риб, - не ставити на шляху своєї фантазії штучних перепон.