З'явився гороскоп на 2020 рік / фото slovofraza.com

2020 рік (рік Щура) обіцяє пройти спокійно, без шокуючих змін і гучних астрологічних подій.

Астрологи радять згадати про свої духовні орієнтири, навести лад у думках і в житті, передає SlovoFraza.

Овен

У 2020 році Овнів може переслідувати відчуття незавершеності: більшу частину часу доведеться боротися за свої мрії, однак і кінця-краю цим складним боям видно не буде. Овнам не завадить стати більш гнучкими, м'якими й поступливими, якщо хочеться досягти видатних результатів. Головна порада астрологів - не втрачати завзятість.

Відео дня

Тілець

Цілеспрямованість, відповідальність і практицизм — три стовпи, на які варто спиратися Тільцям цього року. Так, доведеться змінити багато звичок, відмовитися від деяких задоволень і розваг. Більш того, будь-які амбітні проекти, розпочаті в 2020 році, будуть приносити Тільцям гроші ще багато років.

Близнюки

У 2020 році у життя Близнюків почнуть приходити нові люди з добрими намірами. Не потрібно одразу відкривати своє серце, але варто придивитися: в найближчі місяці в оточенні з'явиться той, хто змінить життя. Не зашкодить різноманітність, і в силах кожного Близнюка зробити так, щоб вона принесла користь.

Рак

Ракам у 2020 році посміхнуться самі зірки. Єдине, про що астрологи попереджають: плисти за течією можна тоді, коли будуть з'ясовані всі основні питання. Особливо це стосується розстановки сил на любовному фронті та в кар'єрі.

Лев

Левам астрологи рекомендують не боятися ініціативи. Це актуально для будь-яких рішень, починаючи від особистих стосунків і закінчуючи плануванням на майбутнє. Не варто боятися дивитися далеко вперед, але при цьому потрібно пам'ятати, що чекає завтра.

Читайте такожГороскоп на 9 жовтня для всіх знаків Зодіаку: що нам обіцяють зірки

Діва

Дівам у 2020 році допоможуть всі найкращі якості: це і вміння планувати, і розвинена інтуїція, й обачність. Окремо варто згадати дар передбачення: він стане в пригоді в кар'єрі. Якщо вийде тверезо оцінити ситуацію, прислухатися до внутрішнього голосу, помітити шанси, то до ніг Дів впадуть будь-які можливості. Головне — не затягувати з прийняттям рішень, інакше є ризик впасти в депресію і втратити віру в себе.

Терези

У житті Терезів буде достатньо везіння, щастя, кохання, тому можна неспішно планувати майбутнє й повільно просуватися від однієї мети до іншої. Аналітичні здібності й розвинена інтуїція виведуть Терезів на правильний шлях. Користуюся ними, вони зможуть добитися прихильності зірок.

Скорпіон

Складно уявити більш дисгармонійний союз, ніж Скорпіон і Щур, тому для представників цього знаку 2020 рік може виявитися непростим. Астрологи категорично не рекомендують проявляти норовистість і нелагідність, інакше господиня року підкине проблем. Скорпіонам важливо триматися на відстані від негативу і заряджатися тільки творчою енергією, тоді цей рік пройде цілком благополучно.

Стрілець

Гороскоп на 2020 рік віщує Стрільцям ситуації вибору. Доведеться розбиратися у глобальних проблемах й шукати нетривіальні виходи зі складних ситуацій. Щур змусить відмовитися від комфорту, звичного розпорядку життя, схем і усталених звичок.

Козеріг

У 2020 році Козероги можуть дізнатися, що таке зрада й обман. І хоча вони не належать до найбільш слабких знаків Зодіаку, ця ситуація на деякий час виб'є ґрунт з-під ніг. Повернутися в колію допоможе новий досвід, тому найкраще, що можуть зробити Козероги у відповідь на невдачі, — це спробувати щось нове.

Водолій

Астрологи попереджають Водоліїв: 2020 рік може зіштовхнути вас з низкою непередбачуваних ситуацій. Покровителька року буде чинити перешкоди, влаштовувати перевірки на міцність, плутати плани й думки. Бажано частіше звертатися до прихованих талантів і здібностей.

Риби

Перед Рибами відкриються досить широкі перспективи. Слід пам'ятати про те, що саме в 2020 році ви оберете шлях, яким доведеться йти наступні кілька років, а то й більше. Тому якщо Риби ще не знайшли своє призначення, то його час знайти.