Гороскоп на 12 жовтня для всіх знаків / фото СТБ

Особливість 12 жовтня така, що і емоції, і логіка будуть однаково сильні, при цьому вони обіцяють перебувати в гармонії і рівновазі один з одним. Завдяки цьому, день добре підходить для будь-яких важливих і відповідальних завдань, будь то ділові переговори або освідчення в коханні.

Головне сьогодні – не розтратити свій потенціал на дрібниці. Втім, що стосується порожніх або нерозсудливих вчинків, то завтра вам навряд чи захочеться витрачати на них свій час, пише 1001goroskop.ru. Водночас для декількох знаків завтра - не найкращий день для важливих справ.

Овен

Сьогодні Овен буде повний енергії і сил, але, щоб не налякати оточення своїм натиском, йому доведеться це приховувати. День зажадає від нього неквапливого ритму і зважених, консервативних рішень, тому Овну доведеться балансувати на межі обережності і рішучості, щоб хоч якось просунутися у справах. Втім, завдяки цьому, ймовірність наробити помилок буде вкрай низька. Нехай Овен завтра доб'ється меншого, ніж очікував, зате вже точно не зможе нічого зіпсувати.

Відео дня

Телець

12 жовтня життєва енергія Тельця буде перебувати на спаді. Навіть при всьому бажанні йому не вистачить сил розібратися з усіма справами і на роботі, і вдома! До тих справ, за які Телець все-таки візьметься, він буде схильний застосовувати досить консервативний підхід, аж до рішення законсервувати ту чи іншу проблему до кращих часів. Як віддушини зірки гороскопу рекомендують Тельцю відвідати завтра який-небудь творчий захід – чуже натхнення допоможе йому поповнити свій запас енергії.

Близнюки

Сьогодні Близнюки зуміють досягти, діючи консервативно, однак це здатне загнати їх в тугу. Все як завжди – це так нудно! Тому зірки гороскопу радять Близнюкам підняти собі настрій невеликими змінами. Поговоріть з друзями про те, як вони роблять своє життя яскравішим. Можливо, вони порадять вам відмінний фільм, новий магазин або запросять на вечірку. Добре, якщо в особистому житті Близнюків сьогодні будуть присутні експерименти, а на роботі – застосовуватись тільки перевірені методи.

Рак

12 жовтня в будь-якій справі найкращий варіант дій для Раку – той, який перевірений досвідом, часом і ним самим. Зірки гороскопу схиляють його мислити саме в цьому напрямку, так що будь-яка спроба поекспериментувати навряд чи вдасться. Ба більше, вона навряд чи взагалі прийде йому в голову! Зате всі добрі старі перевірені шляхи перед ним відкриті. Консервативними методами завтра Рак досягне більшого, ніж самим блискучим експромтом!

Лев

Сьогодні Леву слід приготуватися до того, що оточення буде його повчати. Цілком можливо, в цей день Леву доведеться брати участь не в одній нудній бесіді, в якій йому буде відведена роль безсловесного слухача і кивателя головою. Особливо не варто завтра ділитися з навколишнім новими ідеями, планами. У кращому випадку Лев зустрінеться з іронією або легкою критикою на свою адресу, в гіршому – піддасться безжальним нападкам.

Діва

12 жовтня Діва буде перебувати в дисонансі з оточенням. Їх дії можуть здаватися їй нерішучими, а вжиті заходи – напівзаходами. У свою чергу, буде лякати оточуючих в Діві її стрімкість, напір і «революційні» замашки. Діві доведеться змиритися з тим, що переконати завтра нікого не вдасться, так що якщо вона на 100% впевнена в своїх планах – доведеться діяти самостійно. Або перенести якісь проекти на інший день.

Терези

Яке б рішення не було прийняти сьогодні Терезам, це навряд чи вийде: їм буде неймовірно важко зробити остаточний вибір. Причому чим більше швидких і рішучих дій буде вимагати від них ситуація, тим більше Терези будуть сповільнювати темп, аж до повної зупинки. Втім, якщо навколишні завтра не стануть квапити їх і створювати навколо суєту, Терези будуть діяти продумано і чітко. Але дуже-дуже повільно. І не треба за це їх засуджувати.

Скорпіон

12 жовтня Скорпіон буде до всього шукати практичний, навіть прагматичний підхід. Це стосується навіть романтичних стосунків: якби Скорпіон сьогодні купував подарунок для коханої людини, то замість букета подарував би апельсинове дерево в горщику, а замість біжутерії – річ, потрібну в господарстві. Причому подарунок навряд чи був би дорогим: день не схиляє Скорпіона кидатися грошима. Зате такий діяльний настрій здатен допомогти йому сьогодні вирішити практично будь-яку побутову проблему.

Стрілець

Сьогодні Стрільця чекає спокійний день, коли можна нікуди не поспішати, – справи йдуть своєю чергою, не вимагаючи суєти. Можливо, комусь неспішний плин подій може здатися нудним, однак якщо Стрілець буде до цього готовий, то зуміє провести час з користю. Зірки гороскопу радять йому витратити цей день на себе, цілком присвятивши його індустрії моди і краси. Фітнес на сніданок, шопінг на обід і розслаблююча ванна на вечерю – завдяки такому меню Стрілець зустріне новий день у всеозброєнні!

Козеріг

12 жовтня справи і думки Козерога будуть пов'язані з його близькими людьми – родичами або друзями. Можливо, у когось з них існують проблеми, які Козеріг може допомогти їм вирішити або в яких здатний надати моральну підтримку. Зірки гороскопу радять Козерогові не нехтувати своїм почуттям боргу. Сьогодні – день, коли йому варто, якщо потрібно, пожертвувати власним часом або навіть робочими справами заради того, щоб підтримати близьку людину.

Водолій

Сьогодні Водолій ризикує занудьгувати. День наділяє його активністю, проте ситуація буде складатися так, що він навряд чи зможе в повній мірі її реалізувати. Події і на роботі, і вдома будуть вимагати від Водолія неквапливого ритму ведення справ, так що йому волею-неволею йому доведеться підкоритися. Втім, у цього є і свої плюси. Якісь справи, які Водолій не зміг би вирішити з наскоку, сьогдні почнуть просуватися вперед, завдяки його спокійному, вдумливому підходу.

Риби

12 жовтня Риб будуть займати питання домашнього побуту і сімейного бюджету – вони зроблять все, щоб привести їх в порядок! Крім того, день корисно провести за обмірковуванням фінансових планів і справ: будь-які авантюрні проекти, на кшталт вкладення грошей в невідомий банк, Риби відразу ж відметуть. Якщо ж Риби запланували витрати – наприклад, на літній відпочинок – саме час подумати про те, скільки грошей на це потрібно і де їх взяти. Якщо їх треба накопичити, почніть це робити сьогодні, – більш вдалого дня для цього не знайти!