Характеристика знака Зодіаку Стрілець / фото moy-goroskop.ru

Стрілець – дев'ятий знак Зодіаку. Під цим знаком Зодіаку народжуються в період з 23 листопада по 22 грудня.

Це чоловічий знак, його стихія – вогонь, а символ – кентавр. Покровителькою цього знака Зодіаку є планета Юпітер – господар і охоронець. Камені: гранат, рубін і сапфір.

Прикметними рисами характеру, які відрізняють його від інших, є волелюбність і чесність. Найбільше Стрілець цінує незалежність. Він енергійний та відвертий.

Відео дня

Характеристика Стрільця

Цей знак Зодіаку має яскраво виражені лідерські якості та почуття справедливості, він постійно займається самоосвітою, енергійний і захоплений ідеєю поліпшити світ. Усе життя Стрілець прагне до самореалізації й високої оцінки своєї роботи.

Читайте такожЗнак Зодіаку Терези: повна характеристика та сумісність з іншими знакамиСтрілець – цілеспрямований знак, він успішний і багатогранний. Зазвичай у представників цього знака декілька спеціальностей, широкий спектр інтересів і ділових зв'язків.

Стрільці за своєю натурою є прямолінійними, ніколи не приховують свою думку, висловлюючи її відкрито, що іноді може бути неправильно сприйнято оточуючими. Часом їх вважають грубими й невихованими.

Представники цього знака стрімкі й нестримні, непосидючі та непостійні, вічні двигуни і генератори ідей. Вони ненавидять одноманітність і нудьгу. Стрільці легко міняють інтереси й можуть впасти у меланхолію або навіть у депресію, якщо хтось обмежуватиме їхню свободу. У компанії дотепно жартують і ніколи не залишається непоміченими.

Риси характеру Стрільця / фото ezoport.ru

При цьому Стрільці мають добре серце і щиро ставляться до людей, але їм часто заважає зайва імпульсивність. Цей вогненний знак іноді зачіпає чужі інтереси й, навіть намагаючись їх захистити, нерідко стикається з нерозумінням.

Чоловік Стрілець

Чоловіки Стрільці – енергійні, товариські, веселі, щедрі. Вони привертають увагу громадськості, оскільки завжди заводять цікаві розмови. Мають просто неймовірне везіння.

Читайте такожАстролог розповів, який зі знаків Зодіаку найспокійнішийУ професійній сфері Стрільці амбітні та ініціативні, досягають поставленої мети, незалежно від того, яку кількість перепон для цього необхідно подолати.

Стрільці неймовірно привабливі, чарівні та мають успіх у представниць протилежної статі. Коли Стрілець закоханий, не існує нічого неможливого, щоб виконати бажання об’єкта обожнювання.

Представники цього знаку напористі, а часом навіть агресивні, на шляху до мети їх неможливо зупинити. Стосунки з таким чоловіком яскраві й емоційні, однак його складно втримати на місці або зв'язати якимись зобов'язаннями.

Жінка Стрілець

Представниці знаку Стрілець дуже комунікабельні й надмірно активні. Вони здатні гори зрушити на шляху до мети. Ці творчі, кипучі натури зберігають молодість до похилих років.

Вони люблять увагу та не вміють приховувати свої емоції. Нерідко жінки Стрільці без сорому плачуть, а якщо сміються, то заражають своїм позитивом усіх оточуючих.

Практично неможливі ситуації, за яких жінка Стрілець впала би в смуток. Вона завжди знає, що та як їй робити, не витримує критику, але сама часто різко висловлюється.

Одними з їхніх переваг є прагнення справляти позитивне враження, лідерські якості, невичерпний оптимізм, схильність до самопізнання і розвитку. Серед недоліків можна виділити зайву прямолінійність. Жартом або фразою ця жінка може образити співрозмовника, сама того не бажаючи.

Стрілець - характер чоловіка та жінки / фото goroskop.guru

У стосунках жінки Стрільці потребують партнера, який захопить їхній розум, займатиме значне місце в суспільстві або буде талановитим у чому завгодно. Сімейне життя для них річ серйозна, але вони не завжди вміють зробити його гармонійним. Жага нових вражень часто відводить їх від сімейного вогнища.

Дитина Стрілець

Це не найслухняніша та найспокійніша дитина. Стрільці надзвичайно активні, допитливі й товариські діти. Вони часто незграбні та водночас рухливі, тому вічно ходять у шишках і синцях.

Читайте такожНазвано найбільш ледачі знаки ЗодіакуСтрільці – веселі й життєрадісні діти, які люблять бути в центрі уваги. Вони не можуть всидіти на місці ні хвилини, вражаючи всіх своєю невгамовністю.

Вміють робити самовпевнений, заступницький і поблажливий вигляд, іноді виглядають старшими за свої роки, не соромляться під час спілкування з дорослими.

Дітям Стрільцям властива вроджена чесність і правдивість. Їхні батьки повинні пам'ятати, що ці діти не пробачають брехні оточуючих, навіть власних тата або матері. Разом із тим, виховувати цих дітей легше за інших, бо вони не вміють брехати.

Сумісність з іншими знаками

Найкраще стосунки у Стрільців можуть складатися з представниками вогняних знаків – Левами та Овнами. Вони зможуть співіснувати на рівних, не пригнічуючи свободу один одного.

Сумісність Стрільця з іншими знаками / фото v-kosmose.com

Міцним у Стрільців вийде союз із Терезами та Водолієм, а також з Рибами й Дівами, з якими у них буде можливість проявити свої лідерські якості.

Середня сумісність у Стрільців з Козерогом і Скорпіоном, який завжди та в усьому хоче бути кращим. А ось невдалими для Стрільців можуть вийти стосунки з Тільцем та Раком.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: