З'явився гороскоп на тиждень / фото eleggua.es

Астрологи дали детальний прогноз на тиждень, 11-17 листопада, для всіх знаків Зодіаку.

За їхніми словами, Тілець виконає важливе завдання, а Скорпіону пощастить у бізнесі, передають "Факти".

ОВЕН. Зірки не рекомендують плисти проти течії, інакше це може мати не найкращі наслідки. Ніхто не забороняє вам бути оригінальним, але надмірний епатаж буде недоречний. Не соромтеся голосніше заявляти про свої достоїнства і майстерності.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. З упевненістю приступайте до важливого завдання, не сумніваючись в успіху. Але будьте готові до того, що така робота вимагатиме від вас повної віддачі. Більше уваги приділяйте самоосвіті, а також близьким людям.

Читайте такожТри знаки Зодіаку скоро казково розбагатіють - прогноз астролога

БЛИЗНЮКИ. Ви не зобов'язані ні з ким радитися у своїх справах, тому й всі поради, які будуть надходити в чималій кількості, не варто сприймати як спонукання до дії. Будьте готові до того, що доведеться докорінно змінити деякі свої плани.

РАК. Прекрасний період настає для реалізації найсміливіших проектів — не пропустіть шанс, наданий долею. Уважніше ставтеся до інформації, яка буде доступна для вас, вона може спотворювати дійсність.

ЛЕВ. На службі вам не слід проявляти категоричність, нетерпимість, незговірливість. Ці якості — не найкращий помічник у вирішенні важливих питань. Деякі події на особистому фронті допоможуть знайти упевненість в собі.

ДІВА. Бажано привести до ладу свій емоційний стан, хоча зробити це не так просто, як може здатися на перший погляд. Повністю присвятіть себе роботі, не відволікаючись на другорядні справи, які можуть почекати.

ТЕРЕЗИ. Прекрасний період для тих, хто не прагне що-небудь міняти. Зараз ви маєте всі шанси для того, щоб піднятися на вищу сходинку кар'єрних сходів. Цінуйте те, чого вже вдалося досягти, не спокушаючи примарними обіцянками малознайомих людей.

СКОРПІОН. Сприятливий період настає для тих, що зайнятий бізнесом. Саме зараз ваша мета може бути досягнута. Цілком можете розраховувати на приємний сюрприз, який піднесе близька людина.

Читайте такожПовний місяць у листопаді 2019: що категорично не можна робити і як він вплине на знаки Зодіаку

СТРІЛЕЦЬ. Наразі правила гри ви будете встановлювати, тож проявіть мужність, спритність і красномовство, на які здатні. Щоб поліпшити своє матеріальне становище, доведеться багато працювати, але справа того варта.

КОЗЕРІГ. Можливо, стіна, яка виросла перед вами, здасться неприступною. І це викличе у вас в душі небажання рухатися вперед. Така позиція абсолютно не правильна — доклавши певних зусиль, обов'язково досягнете бажаного.

ВОДОЛІЙ. Слідкуйте за своїми словами й діями, щоб не образити ненароком хорошу людину. Клопоти, яких очікується чимало, не повинні звести нанівець ваші зусилля, які були витрачені для досягнення великої мети.

РИБИ. Найкращим засобом від усіляких розчарувань стане занурення в улюблене заняття. Не намагайтеся отримати все і відразу. Коли задоволення надходить до нас невеликими порціями, це теж непогано.