Вже сьогодні відбудеться повний місяць / фото pixabay.com

На нас чекає чергова повня, яку астрологи вже прозвали "грошовою". Вона відбудеться 12 листопада о 15:38 за київським часом.

Про те, чого чекати від нього жителям Землі, в інтерв'ю "Фактам" розповіла відомий астропсихолог Валентина Віттрок.

Якщо ви з кимось посварилися, але ви хотіли б помиритися, та не знаєте як, час для цього настав.

Відео дня

"Всупереч нашим уявленням про повний Місяць, яка робить людей злими, агресивними й здатні на неадекватні вчинки, повний місяць у знаку Тільця, швидше за все, облагородить оточуючих. Вони стануть більш доброзичливими й відкритими, тому з більшою готовністю підуть назустріч один одному", - каже астролог.

Читайте такожПовний місяць у листопаді 2019: чого категорично не можна робити і як він вплине на знаки Зодіаку

За її словами, повний Місяць 12 листопада - хороший час для того, щоб подбати про своє здоров'я, особливо якщо ви давно про нього не згадували. Комусь потрібно відвідати лікаря, комусь - якщо, звичайно, є така можливість, — з'їздити на відпочинок в санаторій або хоча б погуляти парком або лісі.

"Взагалі, бажано доставити собі задоволення, зробивши те, що любите й чим звикли жертвувати заради інших: побувати у перукарні не тому, що ви там давно не були, а тому, що хочете зробити собі приємне. Купити нову сукню, про яку давно мріяли. І навіть з'їсти тістечко, хоч це й шкідливо для фігури, але одне можна", - радить Віттрок.

Як повний місяць 12 листопада вплине на знаки Зодіаку

"Іменинниками, зрозуміло, будуть Тільці — можна сказати, що з цього часу в їхньому житті почнеться біла смуга — переважно це буде стосуватися матеріального благополуччя. Те ж саме можна сказати про Близнюків та Водоліїв: в їхньому житті теж можливі приємні зміни матеріального характеру", - каже астролог.

За словами експерта, Риби повинні розуміти, що їхнє щастя й достаток — у їхніх руках: їм не варто чекати милості від природи. А Стрільцям потрібно бути уважними до ідей, які з'являться у цей час, одна з них виявиться вельми перспективною.

"Леви й Терези — особливо ті з них, хто останнім часом не міг похвалитися миром у сім'ї, — зможуть налагодити стосунки з близькими людьми. Овнам зірки рекомендують полічити до ста й тільки потім щось говорити або робити. Скорпіонам і Козерогам при вирішенні важливих питань потрібно прислухатися до внутрішнього голосу та у жодному разі йому не суперечити. Діви й Раки навіть не відчують, що в атмосфері щось відбувається", - розповіла Віттрок.