Чим небезпечна п'ятниця 13 / фото NealEnjoy

П'ятниця 13 в грудні 2019 буде останньою в цьому році – і це її головний і чи не єдиний плюс.

Повний місяць у грудні 2019 у свою чергу проходить у Близнюках, тому особливо небезпечний для здоров'я людей та транспортної сфери. Тож заборона на п'ятницю 13 на початок далеких подорожей актуальна як ніколи. Як і заборона на будь-яке лікування, пише "Главред".

Читайте такожПовний місяць у грудні 2019: чому він особливий та як вплине на знаки Зодіаку

Відео дня

Також вважається, що в п'ятницю 13 не можна проводити будь-які операції з великими сумами грошей:

давати/брати в борг;

робити дорогі покупки;

і опосередковано – через зарплату – з цим моментом пов'язана заборона на зміну роботи і початок нових проектів.

Водночас, гороскоп на 13 грудня 2019 обіцяє представникам всіх знаків Зодіаку неймовірне грошове везіння: можна виграти в лотерею або знайти гаманець. Ось тільки в цій халявній монеті від долі буде й інша сторона: найімовірніше, що ці гроші надовго в гаманці не затримаються.

Зі знаків Зодіаку найбільше в зоні ризику перебуватимуть Близнюки, Овни та Леви. Їм астрологи радять проявляти обережність, за можливості день провести вдома – у звичній обстановці й дружньому оточенні.

Люди забобонні вірять, що п'ятниця 13 – настільки поганий день, що, за законом підлості, неодмінно збудуться всі погані прикмети. Мовляв, все – від чорних кішок і порожніх відер до стояння під сходами і розкриття парасолі в приміщенні – обернеться катастрофами і неприємностями. Тож багато хто намагається в цей день взагалі з дому не виходити.

П'ятниця 13: що робити

Людям віруючим і недовірливим – молитися і за можливості сидіти вдома. І, звичайно, постити – це теж знижує ризики притягнути погану енергію. Тим більше, що Різдвяний піст 2019 розпочався.

Менш забобонним – досить не затівати скандалів і не надягати вбрання рудого (коричневого) і баклажанового кольору (це, за прикметою, улюблені тони відьом).