Серед щасливчиків - три знака Зодіаку / slovofraza.com

Гороскоп 2020 обіцяє деяким знакам Зодіаку грандіозні зміни в новому 2020-му році.

Відомий астролог Павло Глоба склав астропрогноз, в якому вказав на трьох щасливчиків, життя яких круто зміниться році Білого Пацюка, пише "РБК Україна".

Тельці

Читайте такожГороскоп на 18 грудня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Тельці в 2020-му році відчують справжній енергетичний підйом. Енергія, яка б'є через край, допоможе представникам цього знака без втоми домагатися успіхів в різних життєвих сферах - від любовних перемог до кар'єрних злетів. Активність Тельців допоможе вирішити будь-які завдання, почати свою справу або здійснити прорив в особистісному розвитку. Якщо ви давно шукали час для серйозної розмови, астролог впевнений, що в січні настає ідеальна пора.

Діви

Вже в січні Діви поринути у вир подій. Перший місяць 2020-го року буде переповнене різними подіями, заходами, виходами у світ. Людей, народжених під знаком Діви, чекають нові корисні знайомства, здатні перевернути життя буквально на 180 градусів. З усім тим астролог рекомендує Дівам бути стриманими, тому що ймовірний ризик конфлікту. А це може зіпсувати вам репутацію.

Скорпіони

Для Скорпіонів перший місяць 2020-го року пройде під знаком сміливості, рішучості і самовпевненості. Павло Глоба впевнений, що представники цього знаку отримають багато пропозицій по роботі. Цей час як ніколи підходить краще, щоб продемонструвати свої найкращі якості, і тоді вам випаде можливість вибрати найбільш прибуткову та потрібну вам роботу. Астролог радить у цей період позбутися від відносин, що не приносять радість, і не терпіти нічого, що суперечить вашим поглядам.