Кому казково пощастить у 2020 році / inforondonia.com.br

2020 рік надає багато шансів і цікавих можливостей для «земних» знаків.

Саме представники стихії Землі отримають досить багато цікавих перспектив реалізації, чому будуть допомагати сприятливі положення планет, передає SlovoFraza.

Читайте такожМісячне затемнення 10 січня 2020: як воно вплине на знаки Зодіаку

Відео дня

Тільці

Вони можуть отримати чудову віддачу від власної праці в глобальному сенсі, але для того щоб щось отримати, треба щось віддавати. Саме тому Тільцям у майбутньому році варто вкладатися в себе та власні проекти для того, щоб мати можливість оцінити різні позитивні ефекти. Іноді для цього потрібно виходити з власної зони комфорту, але хіба нові звершення не варті того?

Діви

Представники цього знаку зодіакального ряду будуть мати можливість відшукати власний життєвий шлях і зрозуміти своє призначення. Вони отримають ідеальні можливості для того, щоб визначити, як діяти далі в глобальному сенсі і як втілити найкращим чином власну життєву місію. Для того, щоб краще зрозуміти, в чому варто оптимальний вибір, Дівам слід краще прислухатися до власної душі.

Козероги

Транзит Юпітера через сузір'я Козерога принесе, як мінімум, багато позитивних змін. Юпітер дає достаток у всім і є вкрай сприятливою планетою, намагайтеся не тільки зберігати себе в гармонії та уникати надмірних крайнощів.