Яким знакам Зодіаку пощастить з грішми / фото: zinoti.lt

Гороскоп на 2020 рік свідчить про те, що рік Білого Сталевого Пацюка буде вельми сприятливий для накопичень і вкладень. Головне, діяти розважливо і не робити поспішних рішень.

Читайте такожАстролог назвав найнебезпечнішу дату 2020 року

На три знаки Зодіаку впродовж тижня - з 13 по 19 січня - очікує грошове везіння, пише "РБК-Україна".

Відео дня

Так, астрологи запевняють, що гороскоп на наступний тиждень обіцяє фінансову стабільність трьом знакам Зодіаку - Овнам, Левам і Рибам.

Овен

Тенденції цього тижня сприяють стабілізації матеріального становища Овнів і навіть збільшення доходів. Фінансових коштів може виявитися недостатньо, однак це не привід засмучуватися. Візьміть у борг - в цей період подібні грошові операції пройдуть вельми успішно.

Лев

Цей тиждень дозволить Левам пожинати плоди тривалих робочих проектів. Період дуже вдалий для відпочинку або невеликої відпустки. При цьому нові знайомства, які будуть Вас супроводжувати протягом релаксу, принесуть відчутну вигоду, тому варто приділити їм увагу і не відмахуватися. Астрологи радять бути відкритим, а також говорять про високу ймовірність отримати приємний презент від дорогої людини.

Риби

Цього тижня Рибам варто очікувати приємних зустрічей, нових знайомств і пропозицій. Гроші можуть политись струмком, головна умова при цьому - не сидіти склавши руки. Завдяки активним діям на професійній ниві можуть з'явитися цікаві перспективи.

Раніше астролог розповів, представникам яких знаків Зодіаку пощастить у коханні в 2020 році.