З'явився любовний гороскоп на 2020 рік / dailyhoro.ru

2020 став роком Білого Щура і, за прогнозами астрологів, буде дуже вдалим для спілкування з протилежною статтю і романтичних пошуків.

Так, любовний гороскоп передбачає, що вільні люди зустрінуть свою другу половинку, а в парах стосунки будуть стабільними і гармонійними, пише SlovoFraza.

Читайте такожГороскоп на завтра, 8 січня: що чекає на Левів, Раків, Дів та інші знаки Зодіаку

Відео дня

Тілець

Для Тільців 2020 рік Білого Щура стане сприятливим періодом для любовних стосунків. Представники цього знаку зодіаку будуть поглинені почуттями і романтикою. Астрологи не прогнозують серйозних проблем і конфліктів в особистому житті. Крім того, з'явиться потяг до гострих відчуттів і нових емоцій, що може штовхнути на необдумані вчинки і інтрижки на стороні. Для пошуку другої половинки вільним людям краще використовувати другу половину року, тому що цей час буде найбільш підходящим для романтичних зустрічей і початку стосунків. Стосунки тих, хто в парі, будуть спокійними і гармонійними.

Діва

2020 рік Білого Щура принесе Дівам стабільність і щастя в особистих стосунках – ці представники будуть поглинені романтичними почуттями і переживаннями, а їхнє життя наповниться взаємним коханням. Для вільних людей рік Білого Щура ознаменується удачею в пошуках романтики. Вони будуть відкриті для нових знайомств і відчуттів, а симпатії будуть взаємними і принесуть багато позитивних емоцій. Для тих, хто в парі, цей рік стане вдалим періодом, щоб перевести стосунки на новий рівень. Партнери переконаються в почуттях і надійності один одного, тому можуть вирішити узаконити стосунки.

Раніше астролог Павло Глоба виділив двох представників зодіакального сузір'я, яким пощастить на цьому тижні.