Характеристика знака Зодіаку Діва / фото onlinegadanie.ru

Діва – шостий знак зодіакального гороскопа. До цього знака Зодіаку належать люди, народжені в період з 22 серпня до 23 вересня.

Стихією знака Зодіаку є земля, а символом – діва. Керуючою планетою є Меркурій. Камені-талісмани Діви: агат, малахіт, гірський кришталь, лазурит, сердолік, місячний камінь, яшма, авантюрин, нефрит та аметист.

Це один із найбільш далекоглядних знаків Зодіаку. Основні притаманні йому риси характеру: витривалість, обережність, недовірливість, пунктуальність, уважність, передбачливість і надійність.

Відео дня

Діва – характеристика

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, з якими можна сміливо будувати сім'ю
Діва є втіленням принципу порядку, перемоги розуму над почуттями, вміння бачити ціле у деталях. Представники цього знака більше за інших прагнуть до досконалості в усьому – звідси тяга до навчання впродовж усього життя і бажання навчати оточуючих. Таке прагнення до кращого дозволяє Дівам бачити вади в усьому довкола, що потребує обов'язкового виправлення.

Інтелект Дів поєднує в собі логіку і водночас розвинену інтуїцію. Увага до деталей і скрупульозність у виконанні поставлених завдань робить їх прекрасними виконавцями, а критичне мислення, практичність та прагнення до ідеалу дозволяють займати керівні посади.

Діви зазвичай не люблять публічності й рідко опиняються в центрі загальної уваги. Вони цінують затишок і комфорт. Тому не дивно, що у вільний час представники цього знака Зодіаку віддадуть перевагу не гучним вечіркам, а товариству рідних та близьких друзів.

Чоловік Діва

Народжені під цим знаком чоловіки стримані, педантичні та практичні. Їм характерне розвинене почуття відповідальності, здоровий розум і прагнення до стабільності. З чоловіка Діви виходить чудовий начальник і керівник. Він твердо стоїть на ногах, не піддається мріям, точно знає свої цілі й наполегливо до них іде.

Риси характеру Діви / фото ecoterica.com

Серед позитивних рис характеру чоловіків Дів – пунктуальність, ґрунтовність та сумлінність. Вони завжди виконують свої обов'язки, хоча не дуже люблять їх на себе брати.

Це земний знак, а тому не звик бурхливо проявляти емоції, особливо на публіці. Загалом Діви намагаються уникати ситуацій, які виводять з рівноваги.

У коханні для представників цього знака важлива не романтика, а конкретні справи та дії.

Жінка Діва

Кмітлива, дотепна, має логічне мислення. Жінка-Діва вміє підтримати розмову, з нею цікаво вести спілкування. Вона завжди підтримає у важку хвилину й дасть справді корисну пораду.

Серед позитивних якостей Діви вирізняється високий інтелект і гострий розум. До того ж вона – це уособлення відповідальності, хоч є скромною й вважає за краще не бути в центрі уваги.

Характер чоловіка і жінки Діви / фото getbg.net

Часто представниці цього знака Зодіаку вимотують себе досконалістю і не пробачають недоліків близькому оточенню. Подразником для роздратування можуть стати такі якості, як неохайність, лихослів'я та нерішучість.

У коханні жінка Діва шукає ідеал. Вона розчиняється у партнері, віддаючи всю себе. Представниці цього знака Зодіаку не ревниві, довірливі й потребують захисту.

Дитина Діва

Діва – дуже спокійна й урівноважена дитина. Серед них не буває непосид і забіяк. Єдине, що може насторожувати батьків, так це те, що представники цього знака з дитинства до всього чіпляються.

Ці діти люблять чистоту та комфорт. Вони не терплять змін і живуть за режимом.

Діви рано починають читати та писати. Вони дуже тямущі: їм достатньо одного пояснення, щоб засвоїти урок. У Дів прекрасна пам'ять, що допомагає їм досягати високих результатів у навчанні.

Сумісність Дів з іншими знаками / фото goroskop.guru

Сумісність з іншими знаками

Найкраща сумісність у Діви зі знаками земної стихії – Тільцями та Козерогами. Також вони добре сумісні з Раком і Скорпіоном.

Несумісними знаками для цього знака є Близнюки та Стрілець, хоча зв’язок з Близнюками може бути корисним для кар'єри, а зі Стрільцем – для емоційної підтримки. Союз із Терезами може бути вигідним у фінансовому плані.

Стосовно ж сумісності у шлюбі, то одним із найкращих виборів для одруження будуть Риби. Натомість для духовного розвитку плідним є партнерство з Левом.

Вас можуть зацікавити інші новини астрології: