Це не означає, що всі представники цих знаків Зодіаку – спадкові холостяки / slovofraza.com

Гороскоп розповість про ті знаки Зодіаку, яким найбільш важко зважитися на шлюб. Вони можуть зустрічатися з вами не один рік, однак оформляти стосунки не будуть поспішати.

Це не означає, що всі представники цих знаків Зодіаку – спадкові холостяки, проте зважитися скувати себе путами Гіменея, для них рівнозначно подвигу. Тому, якщо ви хочете вийти заміж (одружитися) вже в найближчому майбутньому, то, мабуть, на ці знаки ставку робити не варто, пише today.ua.

Скорпіон

Читайте такожНазвано найрозумніші знаки Зодіаку

Відео дня

Для Скорпіонів дуже важлива сім'я, в якій вони самі виховувалися і росли. Він відчуває величезну прихильність до рідних людей. Однак, як не парадоксально, створювати власний сімейне вогнище не поспішає. Скорпіон дуже боїться втратити в шлюбі свою свободу, боїться, що такий тісний сімейний союз не дасть йому далі розвиватися, а тому всіляко відкладає вступ у шлюб. Втім, рано чи пізно і Скорпіон зважиться на цей крок, але йому потрібно ретельно упевнитися, що поруч з ним буде людина, яка не посягне на його свободу.

Лев

Читайте такожАстролог розповіла, що дарувати дівчатам на День всіх закоханих за знаками Зодіаку

Леви надзвичайно пристрасні натури. Вони часто заводять нові романи. Всякий раз закохуються, як вони самі думають, назавжди, і так само швидко втрачають інтерес до предмета своєї недавньої пристрасті. При цьому представники цього знака Зодіаку трудоголіки, тому завжди готові віддати перевагу роботі, якщо раптом виникне побоювання, що сім'я може їй перешкодити. До того ж, вони люблять галасливі розваги, і їм ніколи займатися побудовою міцних тривалих відносин.

Козеріг

Козероги – ще один знак, з побоюванням ставиться до інституту шлюбу. Багато з них завзяті кар'єристи, тому на перше місце вони ставлять роботу і кар'єру. До того ж Козероги – природжені мандрівники. Їм не сидиться на місці, а родина так чи інакше, буде сковувати їх пересування. Вони, звичайно, мріють коли-небудь серйозно осісти і обзавестися сім'єю, але це відбудеться лише в перспективі.