Місяць у знаку Стрільця вказує на стрімкий прогрес у деяких сферах / фото pixabay.com

Попри повільну астродинаміку, астрологи обіцяють трьом знакам великі зміни.

Спадаючий Місяць не сприяє стрімкому розвитку подій. Однак у вівторок, 18 лютого, світило знаходиться в знаку Стрільця, а це вказує на стрімкий прогрес в деяких сферах. І нехай сьогодні успіх чекає не на всіх, однак трьом знакам Зодіаку пощастить, пише НВ.

Гороскоп на сьогодні: Лев

Крутий поворот у вашому житті ось-ось відбудеться, причому поштовхом до нього послужить раптове відрядження. У вас буде можливість відмовитися від нього, але астрологи радять скористатися шансом. У поїздці ви зустрінете корисних і впливових людей, а там хто знає, можливо, ви зможете знайти роботу своєї мрії.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 18 лютого: на кого завтра чекає успіх, а на кого - невдачі

Гороскоп на сьогодні: Діва

Старанність і безодня терпіння допомогли вам досягти того, що у вас є. Трошки везіння - і успіх вам забезпечений. Не відмовляйтеся від пропозицій інвестування і пошукайте додаткове джерело доходу. Сьогодні у вас є великий шанс розбагатіти.

Гороскоп на сьогодні: Риби

А ось Рибам посміхнеться удача в питанні особистого життя. Сьогодні вас чекають важливі новини: можливо, ваша друга половина зробить пропозицію, а можливо, вас чекає поповнення. У будь-якому випадку, зміни на краще, тому налаштовуйтесь на позитив.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким сьогодні посміхнеться удача.