В цю добу не варто сподіватися на точність і своєчасність / shutterstock

Гороскоп на четвер, 20 лютого 2020 року, передбачає день з хитким настроєм. В цю добу не варто сподіватися на точність і своєчасність.

Про це йдеться в гороскопі Павла Глоби, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожГороскоп на березень: на Овнів чекає успіх у кар'єр єрі, а на Терезів - в особистому житті

Відео дня

День підходить для завершення справ, ніж для початку нових. Від справ в яких ви не впевнені тримайтеся подалі, рішення по них відкладіть на наступний тиждень.

Телець

Можливий потужний прилив натхнення, який дозволить завершити роботу, яку відкладали в ящик не один день. В особистому житті можливе відновлення.

Близнюки

Ваше вміння згладжувати гострі кути у складних ситуаціях сьогодні буде давати бажані результати. Втім довгі суперечки можливі. Головне – не починайте накопичувати образу, це вам зараз ні до чого.

Рак

Якщо докласти зусиль, то вдасться вирішити складні завдання і довести до кінця те, що було почато раніше.

Лев

Навчіться сприймати себе об'єктивно. Опишіть власні сильні і слабкі сторони і працюйте над їх вдосконаленням. Любіть себе і не думайте про те, як догодити іншим.

Діва

Ймовірно, на роботі вас чекає безліч справ, які потребують вирішення. Наполеглива праця це саме те, що вам зараз потрібно. Прокрастинаторам варто відсунути лінь на другий план і взятися за справу.

Терези

Зверніть увагу на вашу поведінку. Можливо є реакції від яких вам слід відмовитися, щоб зробити своє життя більш якісним.

Скорпіон

Читайте також20.02.20: що очікувати від цієї загадкової даті

20 лютого сприятливий час для великих покупок. Підходьте до покупок з розумом, щоб не купити непотріб. Пам'ятайте, що краще мати менше, але якісне.

Стрілець

Не вплутуйтеся в суперечки з близькими – проявіть доброту і щедрість. Якщо важливих справ або відповідальної роботи на цей день не планували, займіться улюбленою хобі – вашій енергій в цей день важливо знайти застосування.

Козеріг

Намагайтеся без необхідності не обманювати. Викриття брехні погіршить ваш стан, а це вам зараз зовсім не потрібно. У дрібних справах вас буде супроводжувати удача.

Водолій

20 лютого слід максимально відмовитися від зайвої емоційності і гучних гулянь. У невизначених справах сьогодні бажано не панікувати, а складні розмови відтягнути в часі.

Риби

У Риб 20 лютого все буде спокійно – навіть якщо навколо вас всі будуть бігати або метушиться, ви будете зберігати величезну внутрішню рівновагу і гармонію. Сприяти цьому будуть ваші небесні покровителі.