Ілюстрація REUTERS

Лотерея - це найкраща перевірка на удачу. Астрологи виокремлюють лише кілька знаків Зодіаку, яким щастить у лотерею більше, ніж іншим. Якщо ви ставитеся до них, можливо, вам варто спробувати свої сили.

Про це пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстрологи розповіли, що потрібно встигнути зробити кожному знаку Зодіаку до кінця березня

Відео дня

Овнам дуже часто посміхається удача в якихось випадкових ситуаціях. Лотерея не стане винятком, тому їм варто спробувати свої сили в цій простій, але не завжди виграшній грі. Причиною великої удачі Овнів є той факт, що вони завжди підходять до будь-яких справах з оптимізмом, який і є одним із чинників успіху. Люди, які завжди думають про хороше, частіше інших забирають гідний виграш.

Рак

Раки самі по собі не любителі ризиків, тому вони грають у лотереї вкрай рідко. Астрологи стверджують, що даремно, адже пані фортуна дуже любить Раків. Ці люди можуть ніколи не грати в лотерею, але потім купити квиток і отримати максимальний виграш. Згідно з дослідженнями астрологів, близько 30 % людей, які виграють приємну суму в лотерею вже з першого разу, — Раки. На зло оточуючим найбільше щастить тим Ракам, які вже володіють непоганим станом або пристойними доходами. Гроші самі до них липнуть.

Терези

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких звалиться несподіване багатство у квітні

Терези — це люди, які найбільше вірять у магічну силу удачі. Вони вкрай забобонні, тому час від часу їм посміхається фортуна. У лотереї Терези грають трохи частіше за  інших людей, удача допомагає їм досить часто вигравати невеликі суми. Назвати Терезів пестунами долі не можна, але вони дійсно щасливчики. Їх віра у пані удачу допомагає їм не тільки вигравати в лотерею, але і зустрічати на своєму шляху потрібних людей, передбачати хід деяких подій і так далі. Також у Терезів неймовірно потужна інтуїція, яка теж може відігравати свою важливу, але не завжди помітну роль.

Водолій

Водолії не люблять лотереї, тому що віддають перевагу більш реальні види заробітків. Тим не менш, історія знає кілька людей, які змогли обдурити лотерею завдяки своєму розуму. Астрологи стверджують, що приблизно половина цих людей була народжена під Знаком Водолія. Вони дуже люблять розгадувати загадки, тому їм частіше, ніж іншим приходило в голову спробувати розгадати схему роботи лотереї. Водолії люблять виклики і люблять бути першопрохідцями в чому-небудь, тому саме їм першим в голову прийшла божевільна ідея розгадати роботу лотерейного алгоритму.