Трьом знаками Зодіаку сьогодні доведеться трішки постаратися / фото Depositphotos

У вівторок, 7 квітня, зростаючий Місяць переходить в сузір'я Терезів. Це час проведення підрахунків і підбивання підсумків.

Астрологи радять знакам зодіаку зосередитися на аналізі минулих вчинків і спробувати спрогнозувати найближче майбутнє. Чіткий план дій допоможе вам уникнути помилок. Крім того, є три знаки, яким день принесе шанс поліпшити своє матеріальне становище. Правда, для цього доведеться трішки постаратися, пише НВ.

Читайте такожГороскоп на вівторок, 7 квітня: що сьогодні чекає на Тельців, Раків, Козерогів та інші знаки Зодіаку

Відео дня

Гороскоп на сьогодні: Овен

Овнам варто застосувати розпираючу їх енергію в мирне русло. А саме, вивчити можливості для інвестування. Адже новини бізнесу говорять не тільки про рецесії на світових ринках, тут і там згадуються перспективні проекти, вклавшись в які ви зможете розбагатіти вже скоро.

Гороскоп на сьогодні: Діва

У Дів все продумано наперед, тому вони не люблять усіляких змін. Але доля підносить і приємні сюрпризи, наприклад, 7 квітня у вас буде можливість познайомитися з цікавою людиною, яка до того ж виявиться дуже забезпеченою.

Гороскоп на сьогодні: Терези

Власний бізнес - це все, що займає думки Терезів останнім часом. Воно й не дивно, адже представники цього знака люблять прораховувати все наперед і аналізувати мінливу ситуацію. Хороша новина в тому, що додавши до вашої розсудливості нотку рішучості, ви отримаєте можливість урвати великий куш.

Нагадаємо, раніше астролог склала гороскоп на тиждень 6-12 квітня.