Швидкість сприйняття і переробки інформації зростає / tv.ua

11 квітня – Меркурій входить у вогняний, кардинальний знак Овна (буде тут до 28 квітня), тому різко активізується спілкування, часом, на підвищених тонах. Люди починають шукати, кому б розповісти про свої ідеї і про свої проблеми, оскільки в цей час найбільш пріоритетними темами для розмови є особисті.

Швидкість сприйняття і переробки інформації зростає. Роботі нерідко заважають імпульсивність прийняття рішень, метання з крайності в крайність, розмови, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Підвищується творча активність, впевненість в собі, здатність розробляти нові проекти та втілювати ідеї. Щоб правильно використовувати свої таланти, можливо, знадобиться отримати нові знання. Обставини дозволяють вільніше проявити себе у професійній діяльності. Хороший період для ділових переговорів, листування, телефонних дзвінків по конкретній справі. Намагайтеся формулювати свої думки коротко – це допоможе Вам отримати довіру партнерів.

Відео дня

Читайте такожАстрологи розповіли, для яких знаків зодіаку квітень 2020 стані вдалим місяцемТелець

Хороший період для активності в соціальних мережах, зав'язуються нові цікаві знайомства по листуванню, які будуть корисні у майбутньому. Сприятливий час для пояснень і переговорів. Проявляється схильність до поверхневих і непостійним почуттів, вам властиво захоплюватися і змінювати наміри. Але ви можете добре проявити себе у творчості та отримувати справжнє задоволення від спілкування. У цей період легко справити враження на що цікавить людину.

Близнюки

Ви відчуваєте симпатію і потяг до навколишнього світу і отримуєте натомість. З вами хочуть працювати, спілкуватися і в партнерстві ви знаходите найкращі сторони. Це буде ідеальний період для дружнього спілкування в соціальних мережах, для кохання, шлюбу і сімейного життя, для всього прекрасного і естетичного, а також для того, що пов'язане з вашим будинком і внутрішнім життям. Ці дні будуть сприятливими для залагодження фінансових справ, з'являється більш оптимістичний погляд на речі.

Рак

На цьому тижні складно знайти підтримку і заступництво начальства і партнерів, навіть розуміння. Робота і справи супроводжуються сварками і невдоволенням, різними труднощами і перешкодами. Ви можете понести несподівані фінансові втрати. Тим не менше, якщо вам вдасться позбавитися від підвищеної емоційності та агресивності, поряд з зовнішньої пригніченістю, то можете досягти гідних результатів. Цей період краще провести, не турбуючи ближніх, займаючись оздоровчі заходи і самопізнанням.

Лев

Легкість протікання розумових процесів, загострення розумового сприйняття, пам'яті і інтуїції, комерційної хватки, допоможуть вам вирішити багато ділових проблем. Сприятливий період впливу на уми, проведення Скайп - конференцій, обговорення і підписання важливих паперів і роботи з документами. Ви зможете ефективно висловити свої ідеї, окреслити свою позицію та інтереси. Знання та відомості, які ви отримаєте в цей день, відкладуться надовго, і ви зможете ними успішно скористатися.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, чиє життя в цьому році кардинально змінитьсяДіва

У цей період важливо проявляти увагу до інформації, новин і новими ідеями. Робота техніки і обладнання, ваших колег і підлеглих, буде непередбачуваною. Зміни в розкладі роботи або нові методи можуть викликати роздратування. Обставини змусять змінити ваш спосіб мислення або дії. Завдяки чому буде надана можливість, яка призведе до покращення матеріального становища, удосконалення організаційних навичок, підвищення ефективності роботи і домашніх справ.

Терези

Ви відчуєте прилив бадьорості, а близькі люди вкажуть на вашу зростаючу привабливість і свіжий вигляд. Успішні заняття громадською діяльністю, особливо у форматі онлайн – вебінари, прямі ефіри, відео – конференції. Ви надихнули і здатні заразити цим підйомом працівників та компаньйонів, навіть начальство. Схильні проявляти увагу до протилежної статі і розуміти інтереси партнерів. Ви запам'ятаєте цей тиждень як одну з найкращих за останній час.

Скорпіон

Великі вимоги до життя, вам хочеться в обов'язковому порядку поліпшити своє становище, для чого ви, не думаючи, можете піти на необґрунтований ризик. Ваше внутрішнє занепокоєння призводить до помилкових дій, наслідком яких можуть бути фінансові втрати. Схильні переоцінювати свої сили, а до людей, що оточують вас, пред'являти занадто завищені вимоги. Дискусії можете доводити до конфліктів. Складно володіти собою, своїми емоціями, а це сприяє імпульсивним, різким і агресивних реакцій.

Стрілець

Період розумного практицизму і прекрасних ідей, які люди схильні підтримувати. Посилюється потреба в розширенні кругозору, проявляється допитливість. Сприятливий час для листування, телефонних переговорів, отримання консультацій. Також, для реклами, онлайн - презентацій, початку вивчення іноземних мов, посередницької діяльності, торгівлі. З'являються нові перспективи, успішно протікають різні ділові контакти і відносини.

Козеріг

Ближнє оточення, партнери, керівництво і впливові люди, схильні прислухатися до вас, помічають ваші старання і організовані дії. Вдається планування, з'являються довгострокові проекти і ділові взаємовідносини. Отримані вами дані та інформація, точно узгоджуються з заходами або планами, які ви вже здійснили. Обставини цього періоду дають можливість відмовитися від тимчасових обмежень і в майбутньому допоможуть визнанням ваших заслуг.

Водолій

Обставини змушують виявляти імпульсивність, войовничість, запальність, виникає потреба активно проявитися, розірвати сковують обставини, звернути на себе увагу. Схильні втручатися в будь-які ризиковані ситуації, робити необдумані вчинки, приймати поспішні рішення і досягати всього відразу, перевищуючи свої можливості і повноваження. Для оточуючих людей, ваша дуже велика активність і нетерплячий характер, виявляються дуже незручними.

Риби

Підвищені вимоги до партнера, необгрунтовані ревнощі і мінливість настрою можуть принести шкоду відносинам, розлад у родині, нерозуміння один одного. У цей період ви схильні до непотрібної розтраті грошових коштів. Характерна також втрата почуття реальності, з-за чого ваші дії часто непослідовні, що дивує оточуючих вас людей, змушує їх задуматися про перспективи подальшого співробітництва. Можливо доведеться переглянути деякі взаємні зобов'язання і договірні взаємовідносини.