8 квітня / REUTERS

Повня (разом з Супермісяцем) спрямовує на нашу планету величезний енергетичний потік. Для деяких він дарує можливість кардинально змінити життя в кращу сторону.

Павло Глоба розповідає, для яких Знаків зодіаку Повня 8 квітня стане початком білої смуги, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожПовня 8 квітня: у чому її особливість і як вона вплине на знаки ЗодіакуМожна відразу сказати, що Овен став справжнім щасливчиком сьогоднішнього гороскопу. Справа в тому, що не тільки момент повні несе удачу, але і до кінця весни Овни продовжать відчувати вплив позитивної енергетики від долі, яка буде направляти вас до кращого майбутнього. Гороскоп не просто створює для вас вдалі умови, а змінює вашу особистість. Знак зодіаку Овен стає максимально уважним і розсудливим. Також Повня може перетворити ваш шалений енергетичний потік у тонкий промінь, який вражає ціль і знищує будь-які перешкоди. У вас є шанс просунутися по кар'єрних сходах і зарекомендувати себе як професіонала.

Відео дня

Лев

Читайте такожЕкстрасенс спрогнозував, коли коронавірус піде з УкраїниЗнак зодіаку Лев увійде в білу смугу.  Що робить для вас нова місячна фаза? По всій видимості, Місяць заохочує всі починання Лева в любовній сфері. Якщо ви хочете просунутися по кар'єрних сходах, то беріть участь у масштабних проектах, беріть на себе відповідальність і хапайтеся за перспективні пропозиції щодо співпраці. He соромтеся використовувати зв'язки, особливо якщо ви хочете відкрити власну справу. Це неймовірно вдалий час для початку нових відносин. Навколо вас повно шанувальників, але в день Суперповні ви можете відволіктися від своєї персони і побачити в натовпі людину, яка вже давно має до вас щирі почуття. Астрологічний прогноз підштовхує її спробувати, адже є шанс створити тривалі і щасливі відносини.

Скорпіон

8 квітня Знак зодіаку Скорпіон займеться тим, що чітко розставить пріоритети і зрозуміє, що він хочуе від життя. Річ у тому, що доля нагородить вас потужним енергетичним запасом, якого вистачить до кінця місяця. Треба думати, концентруватися на чомусь конкретному, щоб просунутися вперед. Гороскоп радить приступати до нових проектів. Забудьте про страхи і сумніви. Удача на вашому боці, так що краще вибирати найбільш складні і конкурентні напрями. Чим більше труднощів і суперників, тим активніше і продуктивніше стає Скорпіон.