Яким знакам Зодіаку пощастить цього тижня / фото 10deals.in

Квітень добігає свого логічного завершення. З 20 по 26 число на нас очікують серйозні зміни в настрої зірок, які можуть позначитися на нашому везінні.

Про це йдеться в гороскопі астролога Павла Глоби на тиждень, пише SlovoFraza. При цьому він назвав щасливчиків серед знаків Зодіаку в цей період.

Читайте такожДля трьох знаків Зодіаку дзеркальна дата 20.04.2020 стані фатальною - астрологи

Відео дня

Діва

Самобутнє та самодостатнє мислення допоможе заслужити повагу важливих людей, справити враження на начальство, протилежну стать. Це дуже важливий час для ділових Дів. Цього тижня корисно займатися своїм здоров'ям. Настав час ними скористатися. Якщо відбудуться якісь важливі перевороти в події і справи, то не варто однозначно розцінювати це як небезпеку, адже зміни можуть виявитися вкрай позитивними.

Терези

На Терезів можуть чекати великі зміни у сфері фінансів і в роботі. Для цього необхідно покластися на інтуїцію та довіритися почуттів. Найбільше пощастить представникам професій, пов'язаних з постійним обігом фінансів, з грошовими операціями й операціями. Йдеться про продавців, менеджерів з продажу, бухгалтерів. Зірки 25 і 26 квітня будуть в дуже позитивному положенні для тих, хто любить активний відпочинок. Також цього тижня Терези можуть зустріти на своєму шляху нових друзів, другу половинку, нових партнерів та однодумців.

Козеріг

На представників цього знаку чекають успіх і великий приріст сил, тому можна братися за нові справи, знайомитися з новими людьми в реальному житті та в соціальних мережах. У коханні на них чекає успіх, особливо тих, хто ще поки не знайшов другу половинку. Тиждень також чудово підійде для примирення, пошуку компромісів.

Раніше астролог Марина Скаді склала гороскоп на тиждень 20-26 квітня.