23 квітня – молодий Місяць у Тельці у 05:26 за київським часом / orakul.com

23 квітня – молодий Місяць у Тельці у 05:26 за київським часом. Знак Тельця має щедрою, милостивої енергетикою, управляє цінностями, символічно пов'язаний з питаннями здоров'я, краси, комфорту, багатства, майна. У майбутній місяць загостряться матеріальні потреби, люди стануть більш чутливими до краси, активізуються власницькі інстинкти, спрага придбань і володіння.

Розвивається тенденція до стійкості і постійності, люди не налаштовані щось кардинально змінювати у своєму житті. Це гарний час для продовження або завершення розпочатих справ, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Відчувається прилив сил і енергії, які сприяють підвищенню фізичної активності. Заняття, пов'язані з планомірністю і послідовністю дій, що вимагають посидючості і старанності, краще перенести на більш відповідний період, т. к. на цьому тижні вони викликають тільки роздратування. Якщо діяльність вже набрала обертів, то вносити необхідні корективи буде непросто. На роботі цілком імовірний аврал, що провокує головні болі, навіть у тих, хто зазвичай ними не страждає.

Відео дня

Телець

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, які казково розбагатіють у травніЦей тиждень не підходить для відпочинку – необхідно витрачати енергію, інакше вона трансформується в конфлікти з оточуючими людьми. Багатьох долають проблеми, які раніше вважалися незначними. Розлад планів, обтяжливі обов'язки, нагадування про борги, створюють напружену атмосферу. Але ви можете вплинути на обставини або контролювати їх, для цього потрібна організація і планування кожного дня, і тоді наполеглива робота дасть стійкий результат. Головне – неухильно рухатися вперед.

Близнюки

Зміцнюється впевненість в собі, сила волі, посилюється розумова рухливість, однак не слід доводити до стресових ситуацій. Легше будуть долатися перешкоди, а загальна поведінка буде визначатися підвищеною активністю. Ви зможете завоювати прихильність давно бажаного партнера, проявивши ініціативу, як в особистих, так і в ділових взаємовідносинах. Фінансові справи, завдяки загостреності чуття, будуть доведені до успішного завершення. Зростає підтримка співробітників, партнерів, начальства, ви зможете активно впливати на їх думку.

Рак

Можливі раптові, незвичайні, хвилюючі або несподівані події. Стає більш значущою сторона життя, пов'язана з новими технологіями, електронікою, комп'ютерами. Особливої гостроти набуває питання гармонізації особистих і колективних інтересів. Слід звернути увагу на технічні питання і засоби масової інформації. У цей період у вас може виникнути бажання зробити покупки, які, насправді, вам не потрібні. Перешкоди пов'язані з тими людьми, які не дає вам можливості вибору.

Лев

Ваше прагнення до свободи в діях, бажання прогресу і змін, поки що, реалізувати практично неможливо. В результаті чого виникає роздратування і конфлікти. На цьому тижні краще не приймати важливих рішень, оскільки можна легко допустити помилку. Оригінальні думки, свіжі і абсолютно нові рішення, прозріння, неординарний підхід до справ, допоможуть усім виходити зі складних ситуацій. Хороший період для проведення різних заходів, обміну думками, у тому числі онлайн.

Діва

Активізується спілкування, особисті і ділові стосунки, від нестачі уваги ви не страждаєте. Вам властиво висловлювати особисту думку, яка, далеко не всі вважають правильним і розумним. В це час ви приймаєте рішення швидко і відразу включається в колективні справи. Швидкість сприйняття і переробки інформації зростає, що дуже сприяє діяльності, пов'язаної з розрахунками, паперами, документами. Але роботі нерідко заважають імпульсивність, метання з крайності в крайність, розмови.

Ваги

Читайте такожАстрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які наприкінці квітня зможуть почати життя з чистого аркушаХороший період для дружнього спілкування, для любові, сімейного життя. Ваше натхнення легко передається співробітникам і компаньйонам, навіть начальству. За рахунок особистої фізичної привабливості і чарівності, ви зможете отримати просування, реалізувати деякі свої плани, отримати підтримку начальника, впливових осіб, особливо серед представників протилежної статі. Сприятливий час для переговорів, проведення офіційних зустрічей, в тому числі онлайн. Можете розраховувати на успішне вирішення юридичних справ.

Скорпіон

Змінюється погляд на соціальні процеси, що можете виявитися втягнутими в колективні події. Відчуваєте, що ніби все, що відбувається, випробовує вас на міцність. Можливий болючий досвід, стресові ситуації, і зміна психологічного стану. Зведіть до мінімуму можливість особистих зіткнень, протистояння з начальством і владою, офіційними організаціями. Можливі втрати, фінансові невдачі, перешкоди в кар'єрі. Підвищена конфліктність в сім'ї і в стосунках з коханою людиною.

Стрілець

З'являється безліч приводів для бесід, ділових переговорів, обміну новинами та повідомленнями. Сприятливо буде йти робота з інформацією, підвищиться здатність до навчання і будь-яким інтелектуальним заняттям. Одноманітність у спілкуванні, роботі, перебування на одному місці швидко стомлюють, потрібна часта зміна діяльності і обстановки. Може виникати спокуса бігти на всі боки одночасно, братися за кілька справ відразу, паралельно використовувати кілька джерел інформації. Така стратегія може привести до успіху, якщо уникати непотрібної суєти.

Козеріг

Для розумової праці даний період є вкрай несприятливим. Особливо це стосується бухгалтерських звітів. Не вистачає оригінальності мислення, здатність сприйняття, засвоєння отриманих знань і пам'ять, можуть бути знижені. Складно знайти порозуміння і встановлювати контакти з близькими людьми. Звузьте своє коло спілкування до мінімуму, відмовтеся від переговорів, підписання важливих паперів, від роботи з документами. Не поспішайте приймати серйозні рішення, висловлювати свої ідеї або думки.

Водолій

Активність у пошуку контактів з протилежною статтю, приносить бажаний результат. Потреба активно проявитися, розірвати сковують обставини, звернути на себе увагу, змушує вас втручається у будь-які ризиковані ситуації, приймати поспішні рішення. При веденні справ слід звернути увагу на схильність до необдуманих вчинків, невиправданих фінансових амбіцій. Дух суперництва долає вас як стосовно начальства, так і стосовно колег. Прагнення до переваги, підвищене честолюбство, може багато зіпсувати.

Риби

Ви відчуваєте втому, зменшення своєї зовнішньої привабливості, що позначається на вашому настрої. Можливі виробничі непорозуміння, особливо з партнерами і співробітниками протилежної статі. Відкладіть укладання угод, підписання контрактів, ділові поїздки. Непостійність настрою приносить шкоду особистим та діловим стосункам, а також розлад у родині. Виникають розбіжності з оточуючими, тому вам слід дохідливо і тактовно роз'яснити свою позицію, даючи при цьому зрозуміти оточуючим, що вони мають право мати власну думку.