Місячні вузли змінюють вісь знаків Зодіаку / zinoti.lt

У перших числах травня відбувається важлива інгресія: Місячні вузли змінюють вісь знаків Зодіаку. Північний вузол переміститься з Раку Близнюки, а Південний вузол – з Козерога в знак Стрільця. В цих знаках Вузли до січня 2022 року і створюють фон, на якому розгортатимуться події. Вузли визначають загальний напрямок руху, стрижень подій, показують кармічне завдання чергового етапу.

Південний вузол – це результат того, що ми робили в минулому. Північний вузол – це вектор розвитку, можливість змінити нашу карму, показує необхідні переваги, якими потрібно керуватися для отримання нового досвіду. Північний Вузол у Близнюках пов'язаний з навчанням і інформацією. Люди можуть вирішувати завдання, якщо розуміють державні процеси, сприймають громадські настрої – цю базу дає Південний Вузол у Стрільці. Для Близнюків і Стрільців настає важливий період змін у найближчі півтора року, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Необхідно проявляти активність, діяти, що, зрештою, призведе до визнання вашої індивідуальності і таланту. Не втрачайте продемонструвати готовність відстоювати свої принципи, завдяки цьому з'явиться можливість просунутися в кар'єрі. Досягнення цілей може бути пов'язано з чоловіками, а також з ситуаціями конкуренції. Імовірний успіх для тих, хто не пливе за течією, а сам створює різні ситуації, бере участь у різноманітній діяльності, розширює своє коло спілкування, щоб залучити необхідні ресурси.

Відео дня

Читайте також22.04.2020: для чотирьох знаків Зодіаку незвичайна дата стане доленосноюТелець

Часто виникають ситуації, в яких ви відчуваєте себе невпевнено, що сприяє підвищеній емоційності, невідповідності бажаного і дійсного. Можлива плутанина у фінансах, омани, щодо перспектив і реалістичності робочих проектів, а також особистих і ділових взаємин. Несприятливий час для переїздів, зміни місця проживання, а також сімейних заходів, пов'язаних з переміщеннями. Особливої обережності слід дотримуватися у питаннях лікування, бо можлива побічна реакція на медикаменти.

Близнюки

Багато людей стають активними і енергійними, особливо в питаннях заробітку. Ви зможете правильно використовувати свій талант в створення красивих речей, а також розробити нові проекти або отримати додаткові знання та навички у своїй професійній діяльності або ж у роботі за сумісництвом. Для приятельських і дружніх контактів, встановлення нових зв'язків, не обтяжених серйозними робочими питаннями, відповідний час. Варто вибірково ставитися до інформації, яка надходить до вас зі всіляких джерел.

Рак

Спілкування і розвивальні заняття з дітьми принесе задоволення всім. Хороший період для досліджень, в тому числі ділових і фінансових питань. Сприятливо розв'язанню питань спільних ресурсів, розподілу прибутку, податків, боргів, а також спадщини і аліментів. Підвищується ваша здатність впливати на найближче оточення. Можливі нові корисні зв'язки, незвичайний поворот у стосунках з колегами та партнерами. Посилюється творче мислення, здатність розуміти справжню суть речей.

Лев

Сила волі, винахідливість і напір, збільшені в цей період, дадуть вам можливість багато чого змінити і вдало розв'язати важливі питання з різних сфер життя. Гарний час для трансформації стилю і методів роботи, заміни застарілого обладнання і техніки. Відповідний період для перетворення або закінчення зжили себе особистих або ділових відносин. Сміливо звертайтеся в офіційні органи, особливо для отримання пільг, знижок, отримання субсидій і т. п., якщо є така необхідність.

Діва

Концентроване і конкретне мислення, є підставою для не дуже швидкого, але тривалого успіху у вузько обмеженій сфері діяльності. Сприятливі навчання будь-якого роду, а також зав'язування нових відносин, які повинні бути тривалими. Матеріал, зібраний протягом найближчого місяця, буде засвоєний і стане в нагоді в майбутньому. Вдало протікають візити до начальства, впливових людей, в офіційні органи. Прислухайтеся до поради літніх людей, досвідчених фахівців.

Терези

У громадській діяльності або романтичних стосунках виникають труднощі. Можуть нагадати про себе напружені ситуації та події з минулого. Хороший період для того, щоб якісно змінити свої любовні або сімейні відносини, розірвати рутинні зв'язки, відкинути свого життя все, що на даному етапі гальмує вас. Ймовірно, якщо ви не зробите це самі, це зроблять за вас обставини або воля інших людей. Це гарний час для відновлення взаємин, пояснень, для з'ясування і усунення давнього конфлікту.

Скорпіон

Посилюється інтуїтивне сприйняття інформації, уява може розігратися і налаштувати на позитивний, так і негативний лад. Слід бути обережними з жартами, оскільки люди, що вас оточують, схильні сприймати все на свій рахунок і ображатися. Якщо у вас є секрети, якщо ви щось приховуєте, то це може стати надбанням громадськості. Зосередьтеся на собі і своїх потреб, в цьому місяці ви зможете закласти фундамент подальшого розвитку і процвітання, зрозуміти перспективи та доцільність вкладення ресурсів у ваші проекти.

Читайте такожДень чорного Місяця: у чому його особливість та що чекає сьогодні на всі знаки ЗодіакуСтрілець

Ви зможете побачити прихований потенціал у подіях, що дозволить навести порядок у ваших справах, робочих ситуаціях та відносинах. Створюються сприятливі умови для певного занурення в себе, тим самим, гармонізуючи повністю свій внутрішній стан. Пробудження інтуїтивних творчих здібностей, натхнення і розуміння психології людей, дасть хороший шанс для успішного ведення справ, поновлення особистих і ділових взаємин. Приділіть час дітям, - це хороший період для прищеплення їм культурних і духовних цінностей.

Козеріг

Виникають складності у життєвих сферах, пов'язаних з професією, соціальним статусом, почуттям обов'язку. Травень буде знаменований поверненням до минулого, зупинкою у багатьох справах, але це зупинка дуже корисна перед новим стартом. Сприятливий період для наукових досліджень, з'являється тонке бачення перспектив. У вас всі можливості для того, щоб правильно підкоригувати свої плани на майбутнє. Можливо відновлення взаємин, які здавалися давно втраченими. Старші родичі допоможуть у розв'язанні важких питань.

Водолій

Посилюється винахідливість та ініціативність, можливі успіхи в особистому та суспільному житті. Хороший період для боротьби за незалежність, однак, схильність до спонтанних вчинків, особливо, якщо мова йде про захист власної свободи, викликає подив оточуючих. Формуються відповідні умови для досягнення спільної мети, відновлення колишніх відносин, добре йде колективна робота, особливо з давніми партнерами. Хороший період для купівлі або впровадження нових технологій, сучасної техніки, комп'ютерних розробок.

Риби

Від вас потрібна витримка, спокій і концентрація, інакше можна втратити сприятливі можливості. Будьте обережні в поїздках, будьте уважні при роботі з документами. Перш ніж щось сказати, варто добре подумати, оскільки посилюється фантазія, схильність до ілюзій. Якщо ви зможете направити цю енергію в творче русло, то місяць буде відзначений високою продуктивністю праці. Відсунуті на тривалий період справи сьогодні можуть бути благополучно вирішені. Таким же сприятливим цей період буде для планування довгострокових проектів.