Цим знакам пощастить у всьому / фото ru.depositphotos.com

Астролог Влад Росс розповів, кому липень принесе радість і щастя. Вони можуть реалізувати свої мрії і домогтися серйозних цілей. Однак таких знаків Зодіаку всього п'ятеро.

Лев

Венера буде залишатися в знаку Лева, тому їм буде везти в першу чергу. Їм варто звернути увагу на любовний фронт, а також проявляти ініціативу. В цілому на них чекають найрізноманітніші хороші події. Не зайвим буде і піти у відпустку.

Відео дня

Близнюки

Якщо вони переглянуть старі проблеми, то в липні будуть на коні. На них чекає просування в кар'єрному плані, можна організовувати нову справу, розширити розпочате. У них є всі шанси мати величезний успіх.

Діва

Дівам особливо пощастить в плані роботи. Після 10 числа в їхній будинок увійде Марс, тому у них буде надлишок сил. Завдяки своїй активності, вони сміливо можуть починати займатися спортом. Крім того, вони можуть домогтися просування на роботі і навіть очолити колектив.

Скорпіон і Стрілець

"Під знаком "плюс" ще й Скорпіон. Їм варто бути більш напористими, тоді на них чекає велике щастя. Їм буде везти в далеких поїздках і подорожах. Те ж саме стосується і Стрільців", - сказав Росс в інтерв'ю УНІАН.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс сказав, коли закінчиться війна в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: