Для яких знаків Травень буде успішним у фінансовому плані / Фото - depositphotos.com

У травні 2022 року астрологи очікують ряд важливих подій. До них можна віднести місячне затемнення 16 травня, ретроградний Меркурій та інші. На тлі цього авторитетний астролог Анжела Перл виділила топ - 5 знаків, у яких покращиться фінансове становище в найближчому часі. 

Терези

Терезам випала карта смерті, проте вона говорить не про смерть в прямому її сенсі, а про серйозні зміни. Попри похмурість карти, зміни можуть бути і позитивними. Карта Дев'ятка пентаклей, яка випала у таролога, говорить про отримання фінансів або укладення фінансових угод.

Відео дня

Стрілець

Стрільцям на розкладі випав Король чаш. Це говорить про те, що з'явиться людина, яка захоче про вас подбати, в тому числі і фінансово. 

Телець

Для Тельців Травень - успішний місяць, адже це їх місяць. Карти кажуть, що в цьому місяці у представників даного знака Зодіаку вирішаться проблеми, які давно тягнулися і не давали спокою. Розв'язання цих проблем принесе довгоочікуване фінансове щастя. 

Скорпіон

На добробут Скорпіонів вплине в першу чергу місячне затемнення 16 числа. Саме з цієї дати почнуться позитивні трансформації і прихід грошей. Згідно з прогнозом Анжели Перл, Скорпіонів чекає важлива зустріч - можливо, це підпис контракту, укладення успішного договору.

Рак

На розкладі по картах Таро Ракам випала Дев'ятка пентаклей - це карта фінансів, задоволення, щедрості, радості. Це говорить про те, що у Раків почнеться стрімке зростання доходів.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три найбільш жадібних знака Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: