Близнюки болісно реагують на успіхи інших людей / колаж УНІАН

Астрологи назвали знаки Зодіаку з чорним оком. Люди, народжені під цими знаками, можуть наврочити, вони дуже підступні і заздрісні. Крім цього, деякі не контролюють свої вміння і випадково накликають біду на тих, кого хвалять. Кого варто побоюватися - читайте нижче.

Близнюки

Близнюки болісно реагують на успіхи інших людей. Вони рідко можуть щиро порадіти підвищенню колеги або привітати друга з покупкою машини. Астрологи вважають, що люди, народжені під цим знаком Зодіаку, не вміють приховувати заздрість.

На тлі цього Близнюки дуже глазліви і підступні. Вони можуть накликати біду на людину, яка їм не подобається. Для цього Близнюкам не потрібно проводити якісь магічні ритуали, для злого умислу їм достатньо лише сили думки.

Відео дня

Козоріг

Як вважають астрологи, Козероги можуть наврочити людині абсолютно випадково. Вони не заздрять іншим людям і дуже радіють, коли їхні близькі досягають успіхів. Однак їх радість небезпечна. Козероги можуть зіпсувати всі плани і зруйнувати всі мрії людини, навіть якщо бажають їй щастя.

Астрологи радять не розповідати Козерогам про свої цілі. Краще сказати їм про радісну подію вже по факту, а не до того, як воно здійсниться.

Водолій 

Водолії не люблять бути гірше всіх, проте рідко докладають якісь зусилля. Замість цього вони лише заздрять і сумують. Підвищення колеги може загнати Водолія в депресію, а та людина, яка похвалиться своїм успіхом, ризикує накликати на себе біду.

Водолії можуть наврочити і помститися. Вони егоїстичні і дуже не люблять спостерігати за щастям оточуючих. Астрологи радять уникати спілкування з Водоліями, коли ті проявляють токсичність.

Раніше астрологи розповіли, що наступного тижня три знака Зодіаку ризикують зубожіти по максимуму.

Вас також можуть зацікавити новини: