Знаки Зодіаку в конфліктах / фото : ua.depositphotos.com

Овен

Під час сімейної сварки будьте готові до потоків гніву і люті. Цілком можливо, що в вашу сторону будуть летіти важкі предмети і вимоги порозумітися. Не переживайте - Овен не ставиться до вас погано, таким чином він "випускає пар". Якщо ви навчитеся ухилятися від ножів і не сприймати те, що відбувається, близько до серця - проблема вирішиться швидко.

Бик

Відео дня

Мрія Тельця - нічого не обговорювати і вірити, що все вирішиться "як-небудь саме". Якщо представник знака почав озвучувати свої претензії - його терпіння закінчується. Невеликий конфлікт можна залагодити, якщо проявити турботу. Серйозні негаразди, звичайно, потрібно обговорити, але делікатно.

Близнюки

Найменший конфлікт спонукає Близнюків до втечі. Вони не хочуть нести відповідальність, зате потребують зміни обстановки - їм просто потрібно "переключитися" на щось більш приємне. Коли вітряний Близнюк повернеться, швидше за все, про конфлікт вже пам'ятати не буде.

Рак

Один з найбільш чутливих знаків Зодіаку, поводитися з почуттями якого потрібно обережно. Він переживає не тільки про себе, а й про всіх навколо. Найкращий спосіб уникнути конфлікту - вирішити проблему до того, як Рак усвідомлює, що вона є. Проявляти свою любов і турботу бажано не словами, а діями.

Лев

Якщо ви образили Лева або зачепили його власну гідність, будьте готові до лавини холоду на вашу адресу. Представник вогняної стихії буде вести себе формально і відсторонено, а помиритися буде непросто. Під час сімейних негараздів, обговорюючи проблему, уникайте образ і тримайте себе в руках, інакше Лев просто викреслить вас з життя.

Діва

Проблема багатьох Дів в низькій самооцінці. Тому навіть випадково кинуте слово може стати причиною конфлікту. Спілкування з Дівою - це ходьба по мінному полю. Намагайтеся підбирати слова - Діву спочатку потрібно переконати в тому, що ви не бажаєте їй зла, а вже потім приступати до обговорення.

Терези

Легкі і мрійливі Терези ображаються не довго, легко прощаючи за коробку цукерок і букет квітів. Влаштуйте їм романтичний вечір, купіть подарунок і оточіть любов'ю - від сімейної сварки не залишиться і сліду. 

Скорпіон

Стан конфлікту - норма для Скорпіона. Він сам може спровокувати ситуацію, не розуміючи цього. Справа в тому, що в стані афекту представники знака відчувають себе найбільш комфортно.

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку серед жінок, які зазвичай залишаються самотнімиТому жити з ними складно, а сваритися - марно. Хочете зменшити кількість сімейних розборок - придумайте активне спільне дозвілля.

Стрілець

Ображений Стрілець - це різка, прямолінійна і, часом, жорстока людина. Правда, він заспокоюється так само швидко, як і "заводиться". Спілкуватися зі Стрільцями просто і приємно, якщо не згадувати їм помилок минулого - все, що відбувалося "до" для представників знака вже не важливо. Запорука сімейного щастя - цікавтеся життям Стрільців і розповідайте про свою.

Козоріг

Люди, народжені під знаком Козерога, можуть довго прокручувати в своїй голові всі сварки і конфлікти. З боку буде здаватися, що Козерогу все одно. Постарайтеся вирішувати проблему з точки зору спостерігача, а не учасника - так у вас вийде бути об'єктивними.

Водолій

Водолій в конфліктній ситуації поводиться по-різному: то віджартовується, то йде від розмови, то вимагає пояснень. Причому, вгадати манеру поведінки не можна - цей секрет відомий тільки Водолію. Зачекайте, поки ваша людина налаштується на серйозний лад і спокійно обговоріть проблему, як друзі.

Риб

Ці представники знака неймовірно чутливі і ранимі, але вміють вирішувати проблеми самі - просто "йдуть в себе". Риб образити не складно, але і помиритися просто - покажіть їм, що ви їх любите на діях, а не на словах.

Вас також може зацікавити: