Гороскоп за картами Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 13 листопада для всіх знаків Зодіаку за картами Таро. Що важливе говорять карти – читайте далі.

Овен

Карта дня "Вісімка пентаклів". Беріться до праці. У стосунках теж не потрібно розслаблятися. На роботі проявіть завзяття. 

Відео дня

Телець

Карта дня "Король пентаклів".Не оминайте увагою мудрі поради. У любові знайдіть щось спільне для вас. На роботі час розпочати новий проект. 

Близнята

Карта дня "Башта".Чекайте змін. У стосунках можете побачити щось нове. У кар’єрних питаннях вас очікують випробування. 

Рак

Карта дня "Туз пентаклів". Ситуація покращується. У любові вимагайте більшого. На роботі докладайте сил, аби досягти результатів.

Лев

Карта дня "Четвірка кубків". Не варто казати "ні" тому, що вам пропонують. Придивляйтеся до потенційних партнерів. На роботі не варто гаяти часу.

Діва

Карта дня "Самітник". Візьміть паузу та перепочиньте. Найкраще запланувати відгул та присвятити час собі.

Терези

Карта дня "Двійка кубків". Шукайте рівновагу у стосунках. У любові йдіть одне до одного. На роботі не втрачайте однодумців. 

Скорпіон

Карта дня "Вісімка жезлів".Важливо рухатися вперед. У стосунках не позбавляйте себе драйву. У любові вимагайте найкращого. 

Стрілець

Карта дня "Двійка жезлів". Започаткуйте новий проект. У любові дійте вперто. На роботі відточуйте свої навички, аби досягти більшого.

Козеріг

Карта дня "Туз жезлів". Додайте більше пристрасті. У стосунках насолоджуйтеся сексом. В кар’єрі не забувайте, що вас чекають випробовування.

Водолій

Карта дня "Королева жезлів". Запаліть внутрішній вогонь. У стосунках демонструйте характер. На роботі подбайте про професіоналізм.

Риби

Карта дня "Маг". Опануйте свої почуття і відчуття. У любові урівноважте раціональну та емоційну сторони. На роботі проявіть свої лідерські якості. 

Раніше УНІАН публікував православний календар на листопад 2023 з датами за новим стилем.

Вас також можуть зацікавити новини: