Для кожного знака Зодіаку підібрали тварину / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Для кожного знака Зодіаку підібрали сільськогосподарську тварину, яка точно відображає їхній дух.

Овен - індичка

Індички - дуже швидкі птахи, вони здатні розвивати швидкість від 35 до 55 миль на годину. А Овен - знак Зодіаку влади, панування, слави, який завжди прагне отримати контроль над ситуацією.

Телець - корова

Не дивно, що корова буде асоціюватися з Тельцем, оскільки цей фіксований земний знак вже символічно пов'язаний з "биком". Однак корова представляє більш розслаблену, люблячу та турботливу сторону особистості Тельця. Як і Тельці, корови неймовірно емоційні та ласкаві.

Відео дня

Близнюки - кролик

Як чутливий і пильний кролик, Близнюки завжди шукають змін у навколишній енергії. Кролики символічно відомі тим, що творчо вирішують проблеми і можуть перехитрити навіть найскладніші перешкоди. Близнюками управляє Меркурій - планета інтелекту і дотепності, а кролик не здатний всидіти на місці, коли у нього з'являється ідея.

Рак - качка

Якщо є щось, що відрізняє Раків від інших знаків Зодіаку, так це їхня любов до дому та сім'ї. Як і у випадку з Раком, ви рідко побачите качку без чарівних каченят, які йдуть за нею. Качка відображає вроджені найбільш сильні сторони Раків, які часто залишаються недооціненими.

Лев - собака

Собака займає особливе місце на фермі, як і Лев є VIP-персоною у всіх аспектах свого повсякденного життя. Цей вогняний знак живе для того, щоб розважати інших, висловлювати себе і ділитися любов'ю. Хіба це не схоже на собаку?

Діва - свиня

Ця чарівна тварина часто асоціюється з такими якостями, як жадібність і лінь, але це дуже далеко від істини. Свині насправді виключно розумні тварини. Як і Діви, найінтелектуальніші знаки Зодіаку.

Терези - гусак

Терези - це знак Зодіаку, який асоціюється з піднесеним і артистичним спілкуванням, що можна побачити у старих дитячих віршиках Матінки Гуски, які до сих пір допомагають маленьким дітям.

Скорпіон - альпака

Скорпіони відомі своєю загадковістю, прихованістю, і їх важко зрозуміти, так само, як важко вловити настрій альпаки. Цей водний знак вважає за краще триматися і бути тактовним, перш ніж спровокувати конфлікт. Альпака майже така ж. Ці унікальні тварини відомі своєю ніжністю. Але якщо ви зробите щось не так, вони запросто можуть плюнути на вас.

Стрілець - кінь

Стрілець понад усе цінує свободу і пригоди, так само, як кінь. Як і у випадку зі Стрільцем, кінь повинен бути "обкатаний", перш ніж безпечно їздити на ньому. І як тільки вам вдається змусити коня почуватися комфортніше у стайні, щось пробуджує у ньому дикість і змушує його бігти на пагорби.

Козеріг - коза

Козеріг - це знак Зодіаку влади, лідерства та дисципліни, а це означає, що вони зосереджені на подоланні перешкод та досягненні величі. І хоча кози здаються боязкими, ніжними і досить милими, щоб жити у контактному зоопарку, вони також здатні піднятися на найкрутішу та найвищу гору, не потіючи. Крім того, вони знають, як добре використовувати свої роги, коли відчувають загрозу.

Водолій - курка

Водоліїв часто неправильно розуміють, їхні ідеї майже завжди набагато випереджають свій час. А кури набагато розумніші, ніж думає більшість людей. Ці птахи володіють логічним мисленням і навіть можуть демонструвати "макіавелліанські тенденції", як і Водолії здатні переконувати оточуючих виконувати їхні накази.

Риби - вівця

І скромні Риби, і лагідна вівця приховують за своєю відстороненою зовнішністю багато що. Вівці надзвичайно емоційно обізнані та здатні демонструвати шокуючий рівень логіки, хоча їх завжди зображували нерозумними лише для того, щоб людям було легше полювати на них. Схоже на те, що Риби відчувають кожен день.

Раніше УНІАН пропонував дізнатися, яке ви вино за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: