Названі причини розставання для кожного знака Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли, через що другі половинки кидають представників тих чи інших знаків Зодіаку.

Овен

У Овнів вроджена потреба в хвилюванні і прискоренні серцевого ритму. Це робить їх абсолютно виснажливими романтичними партнерами. Сперечатися - це їхня мова кохання, і вони схильні часто підвищувати голос.

Тілець

Тільця кидають за те, що він абсолютно безкомпромісний в усіх відношеннях. Вони відмовляються вибачатися або розвиватися, навіть і особливо тоді, коли це в їхніх інтересах. Базовий рецепт абсолютного тирана. Проте, з цим знаком рідко розлучаються, багато в чому завдяки тому, що він хороший в ліжку і чудовий на кухні.

Відео дня

Близнюки

Загальна нестабільність - головна причина, по якій Близнюків кидають. Партнер ніколи не знає, де він знаходиться з Близнюками. Це тривожне почуття, яке, безумовно, відлякує емоційно зрілих партнерів.

Рак

Раків кидають через те, що вони не знають, як сформулювати свої потреби та очікування, а потім пасивно-агресивно карають за це свого партнера.

Лев

Леви постійно вимагають уваги, визнання, похвали і прихильності. І коли з ними не поводяться як з богами, вони стають похмурими і замикаються в собі. Бути у стосунках з Левом - це виснажлива робота, вдячність за яку зводиться до того, щоб стояти в їхній тіні.

Діва

Не кожному потрібен коханець, який одночасно виконує роль тренера по життю. Діви хочуть, щоб їхній партнер був найкращою версією себе, якою вони можуть бути. І ця вимогливість деяких відштовхує.

Терези

Терезів кидают за їхні прокляті витівки, кричущий флірт, нерішучість, брехню, шахрайство з чеками або зраду з вашим братом або сестрою.

Скорпіон

Скорпіонів кидають, коли їхні близькі втомлюються від контролю над розумом, пильних поглядів і необгрунтованих звинувачень у зраді.

Стрілець

Людина, народжена під щасливими зірками Стрільця, навряд чи опиниться в серйозних стосунках. Стрільці не здатні відмовити приємному проведенню часу. Відомі своєю любов'ю до пригод і відкритих доріг, вони використовують гумор і неврівноваженість як засіб втекти від справжньої близькості.

Козоріг

Козеріг народжений для того, щоб працювати, ставлячи бізнес вище задоволення, рентабельність інвестицій вище стосунків і фінансовий успіх вище особистого збагачення. Ця піраміда пріоритетів часто змушує їхніх партнерів відчувати себе другорядними та прагнути знайти когось із кращим балансом між роботою та життям.

Водолій

Водолії радикально самостійні. Вони або щосили намагаються задовольнити потреби інших, або зовсім не мають уявлення, коли варто приділяти увагу своїм половинкам. Через це романтичне партнерство більше схоже на динаміку темного господаря/нетерплячого міньйона, генія/прохача, ніж на справжні стосунки.

Риби

Риби мають своєрідний дар уникати розривів, діючи досить погано, щоб змусити свого партнера розлучитися з ними. Причиною ж розриву може стати їхня схильність проектувати на партнера абсолютно помилкові романтичні фантазії.

Вас також можуть зацікавити новини: