"Чорна" смуга переверне життя трьох знаків Зодіаку вже цього тижня / фото 1zoom.ru

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представниці яких можуть зіткнутися з неприємностями до кінця поточного тижня - з 6 до 12 березня.

Йдеться про три знаки Зодіаку. Народжені під цими знаками жінки ризикують сильно зіпсувати собі життя.

Невдахи тижня за знаком Зодіаку - хто в списку

Складний тиждень чекає на жінок-Овенів. Їм загрожують проблеми в особистому житті і стосунках, проблеми з грошима і самооцінкою у зазначений період. Астрологи радять представницям даного знака бути обережними зі словами, не будувати ілюзій, а також намагатися підтримувати гарний настрій і вірити у краще.

Відео дня

Не менш складний тиждень очікується у жінок-Раків. Представниці даного знака зараз переживають кризу як в особистому житті, так і на роботі. У зазначений період вони ризикують зіпсувати стосунки з оточуючими через ослабленого Меркурія. Астрологи радять Ракам прекрасної статі не намагатися змінити свого партнера, намагатися зберігати доброзичливість і не провокувати конфлікти.

Проблеми у житті можуть бути цими днями у жінок-Козерогів. Вони відчують напругу в особистому житті. У тому випадку, якщо компроміси знайдуться, то до кінця тижня ситуація вирівняється. Найважчим днем тижня буде понеділок.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представниці яких будуть особливо успішними до кінця поточного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: