Гороскоп для Стрільця на 2023 рік / depositphotos.com

Експерти з езотерики вважають, що в майбутньому році життя Стрільця прискориться - доведеться швидко вирішувати безліч питань. Стресу буде предостатньо, головне - навчитися швидко з ним справлятися. УНІАН розповість, що чекає Стрільця в 2023 році і як з цим впоратися.

Гороскоп любові на 2023 рік

У одиноких Стрільців буде багато шансів знайти собі другу половину, якщо вони знизять очікування і перестануть бути такими вимогливими по відношенню до протилежної статі. Ви зможете знайти щастя і надихнути свого партнера на подвиги, якщо трохи знизите планку і навчитеся терплячості.

Представники знака, у яких вже є сім'я або відносини, ризикують вплутатися в трикутники. На першому місці у вас буде робота і власні інтереси, тому вам здасться, що партнер недостатньо часу вам приділяє. Знайдеться інший, більш уважний, але подумайте - чи варта гра свічок, і чи готові ви попрощатися зі своєю половинкою заради іншої людини.

Відео дня

Гороскоп кар'єри на 2023 рік

Вогняним Стрільцям астрологи радять задуматися про те, щоб почати свій власний проект або розвивати творчі здібності. Ідей буде багато, як і можливостей, головне - не упустити жодну з них. Також рекомендується вкладати фінанси в те, що, на вашу думку, зможе принести дохід - керуйтеся інтуїцією, але не забувайте про розсудливість, уникаючи об'єктивно сумнівних заходів.

Стрільці, які шукають роботу, повинні в першу чергу дивитися на вид зайнятості, а не на розмір винагороди - переконайтеся в тому, що діяльність вам дійсно подобається і тільки потім погоджуйтеся на неї. Фінансова мотивація - це важливо, але якщо вам не подобається те, чим ви займаєтеся, надовго натхнення не вистачить.

Гороскоп здоров'я на 2023 рік

Ваше тіло - те, на що варто звернути увагу в 2023 році. Якщо вам хочеться погладшати або схуднути - сміливо займайтеся цим питанням. Також позитивними будуть косметичні зміни - видалення родимок, збільшення губ, виправлення будь-яких недоліків зовнішності. Також астрологи радять звернути увагу на зуби, так що, знайдіть хорошого стоматолога і запишіться до нього. Слідкуйте за гігієною рота і вчасно лікуйте карієс, щоб не погіршити ситуацію. 

Від великої кількості стресу може розвинутися безсоння. Проблеми на роботі або в особистому житті приведуть до головних болів, депресії і апатії. Не доводьте себе до стану знемоги - практикуйте медитації або нетрадиційну медицину, щоб утримувати емоційний стан в нормі.

Вас також можуть зацікавити новини: