Не потребують щирої дружби Діви / okaratah.com

Всім нам хочеться мати вірного і надійного друга на все життя. Але, на жаль, трапляється це рідко, і тим цінніше люди, які змогли разом пройти «вогонь, воду і мідні труби». Астрологи кажуть, що вміння або невміння дружити закладено в характері і властиве певним знакам Зодіаку.

Відомий астролог Людмила Булгакова назвала тих, хто не здатний на довгу і віддану дружбу, пишуть "Факти".

Овен

Читайте такожАстрологи назвали 4 знаки Зодіаку, чиї заповітні мрії здійсняться вже в травні"Умовним «царем» серед знаків, з якими складно дружити, можна назвати Лева, — розповіла Людмила. — В силу свого свавільного і навіть жорстокого характеру людям-Левам не притаманна жалося, вони часто не здатні зрозуміти іншу людину. Представники цього знака хочуть панувати завжди і скрізь. Саме їх точка зору повинна залишатися правильної і не підлягати сумніву. З людиною, яка дотримується подібних поглядів, практично неможлива міцна дружба".

Відео дня

Телець

"Так-так, саме представники цього, здавалося б, надійного знака рідко виявляються добрими і вірними друзями. Тельці живуть, насамперед, для себе і своїх задоволень. Вони можуть зовні проявляти турботу і співчуття до іншого, але рівно до того моменту, поки це не стане приносити якісь незручності йому самому. Скажімо, якщо ви потребуєте підтримки Тільця і розповідаєте йому про свою проблему, то максимум на що ви можете розраховувати — співчутливий погляд або «ох» у відповідь. Ніхто не стане разом з вами шукати вихід зі складної ситуації, тим більше давати раду — це просто не входить в плани Тельців, які здатні вирішувати лише свої проблеми.", - каже астролог.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, чиє життя кардинально зміниться до кінця квітняДіва

"Не потребують щирої дружби Діви. Вони для цього занадто самозакохані. Ні, до якогось моменту, ви можете чудово ладити з Дівами і навіть довіряти їм свої таємниці. Але, не дай Боже вам у чомусь розчарувати! Це може бути будь-яка дрібниця: Діві не сподобається колір вашого плаття, зачіска або те, як ви привіталися. Як найбільші перфекціоністи серед знаків зодіаку, Діви не пробачать вам таку помилку. Оскільки самі вони — просто еталон у всьому, то і поруч з ними повинні знаходитися такі ж люди. Тому не варто чекати від Дів поблажливості, за будь-яку помилку вас можуть викреслити зі списку друзів і, що найнеприємніше, повідомити про це всім оточуючим", - розповіла Булгакова.