З'явився любовний гороскоп на травень / фото Факти

Гороскоп 2020 обіцяє незабутні любовні пригоди деяким знакам Зодіаку в травні. Астрологи назвали в своєму прогнозі трьох головних пестунів долі кінця весни.

Про це пише "РБК Україна".

Любовний гороскоп на травень: Телець

Читайте такожМолодик 23 квітня: чим він особливий і як вплине на знаки ЗодіакуПеріод приємний і багатообіцяльний для Тільця. Ви будете насолоджуватися спогляданням і відпочинком в травні, причому робити це не в самоті. Ті, хто вже знайшов партнера, відчують сплеск емоцій і бажання зануритися в світ романтики. А у самотніх людей є всі шанси почати перспективні відносини з тим, чий образ вже давно оселився у вашому серці. Але при цьому астрологи попереджають, що особисте життя буде складатися тільки у тих, хто готовий працювати над стосунками і жертвувати своїми інтересами заради любові.

Відео дня

Любовний гороскоп на травень: Рак

Раку буде супроводжувати удача в амурних справах. Особливо якщо пошук другої половинки зараз для вас є головним питанням. На вас зверне увагу той чоловік, при вигляді якого серце б'ється швидше. Вас чекають шампанське і полуниця та інші атрибути справжньої романтики. Зірки не радять вам квапити події: нехай відносини розвиваються плавно і розмірено. Сімейним людям доведеться потрудитися на побутовому ґрунті: ваша половинка, то і справа, буде вимагати допомоги. Але в цілому відносини будуть гармонійними і теплими.

Любовний гороскоп на травень: Водолій

Вам слід продемонструвати близькій людині всю ніжність, на яку ви здатні. Цей порив дозволить зміцнити відносини і переконати партнера в тому, що ваші почуття такі ж свіжі і гарячі, як з десяток років тому. А дехто може отримати пропозицію руки і серця або сам зважиться покликати під вінець. Тим не менше, Йому доведеться пережити і не надто приємні моменти, пов'язані із з'ясуванням відносин і бажанням довести один одному, хто є провідним у вашому союзі. Пізніше ви знайдете спільну мову і разом встигнете насолодитися романтичною самотою.