Карти Таро радять Близнюкам уважно озирнутися / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 26 серпня. Діви зуміють спалити всі мости в минуле, це дозволить їм розправити крила. А Тельцям варто готуватися до неприємностей, їх мрії можуть виявитися мильною бульбашкою. Що чекає на інші знаки Зодіаку - розповість таро-гороскоп на суботу.

Овен

Овнам можна влаштувати для себе міні-детокс. Відмовтеся від жирної їжі і ліні, вимкніть телефон і займіться йогою. Це допоможе вам упорядкувати свої думки і "зловити" позитивну енергію.

Телець

Тарологи обіцяють Тельцям непростий день. В одну мить усі ваші плани і мрії можуть розбитися, немов крихка іграшка зі скла. Це принесе неприємні емоції, постарайтеся з ними впоратися без істерик.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро радять Близнюкам уважно озирнутися. Поруч з вами знаходиться людина, яка гостро потребує вашої допомоги. Не ігноруйте того, хто чекає від вас на пораду та підтримку.

Рак

У суботу Ракам не варто квапити події. Постарайтеся не думати про проблеми і відкладіть всі важливі справи. Вам потрібно трохи "заземлитися" і розслабитися.

Лев

Тарологи обіцяють Левам приємні емоції. Ви будете радіти і веселитися. Можливо, ви дізнаєтеся, що у вашій родині гряде поповнення.

Діва

26 серпня Діви зуміють залишити весь негатив в минулому. Спалюйте мости і не бійтеся розривати стосунки з людьми, які приносять лише засмучення. У вас все вийде, ви будете дуже раді, коли попрощаєтеся з усім поганим.

Терези

У цей день Терезам варто проявити максимальну обережність. Не підпускайте близько до себе незнайомців і людей, які не викликають довіри. Тримайте на відстані усіх, хто спробує дізнатися ваші таємниці.

Скорпіон

26 серпня Скорпіонам варто проявити всю силу свого характеру. Не дозволяйте оточуючим нав'язати вам якісь думки. Вірте тільки собі і не станьте жертвою маніпуляцій.

Стрілець

Стрільці будуть веселитися і забудуть про всі справи. Дозвольте собі таку розкіш, проте не пірнайте у вир з головою. Тримайте розум тверезим і не дозволяйте пригодам занадто захоплювати вас.

Козоріг

Тарологи вважають, що Козероги можуть кардинально змінити своє життя. Ризикніть і у вас все вийде. Найголовніше - не сумнівайтеся в своїх силах.

Водолій

Водолії отримають містичний знак. Вам буде здаватися, що на деякі події точно впливає щось згори. Не намагайтеся довести протилежне, прийміть ситуацію як даність.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам Хороші новини. Ви можете поговорити з людиною, яка "випала" з вашого життя, але ви сумували за нею. Не соромтесь своїх емоцій, говоріть про все чесно.

Вас також можуть зацікавити новини: