Ілюстрація REUTERS

Павло Глоба вкаже на знаки Зодіаку, для яких кільцеподібне сонячне затемнення 21 червня стане початком білої смуги.

Про це пише slovofraza.

Лев

Читайте такожГороскоп на п'ятницю, 19 червня: що чекає сьогодні на Тельців, Скорпіонів, Риб та інші знаки ЗодіакуУ Лева є неймовірно потужна інтуїція, яка вже з ранку 21 червня почне волати про те, що цей день особливий. Саме тому ви прокинетеся повні сил і з прекрасним оптимістичним настроєм, який протримається до самого вечора. Оптимізм виникає не даремно, адже зодіакальний представник ступає на білу смугу удачі, де все можливо. Гороскоп радить сьогодні зосередитися на розробці особистого проекту. Леву не варто працювати в команді, тому що буде складно знайти спільну мову з оточуючими. Але вам корисно усамітнитися, щоб поринути в розробку і планування свого проекту. Астрологічний прогноз каже, що ви вже маєте геніальною ідеєю, яку потрібно всього лише трохи розвинути.

Відео дня

Терези

Сонячне затемнення 21 червня – вельми незвичайний період для знака зодіаку Терези. Зазвичай ви довго роздумуєте і відтягуєте з прийняттям рішення. Але біла смуга підштовхне вас бути більш рішучим і спонтанним. Везе в тому плані, що удача на вашому боці, тому всі прийняті рішення виявляться максимально правильними і приведуть до позитивних результатів. Сьогодні обставини складаються в вашу користь, дозволяючи розкрити таланти і прихований потенціал. Якщо відчуваєте потребу, то обов'язково займіться творчістю і втілюйте фантазію в реальність. Найбільш активні та цілеспрямовані Терези зуміють вивести життя на новий рівень і зробити з хобі додаткове джерело доходу.

Стрілець

Стрільцеві сподобається сонячне затемнення 21 червня 2020 року, тому що оточуючі ставляться до вас з захопленням. Зодіакальний представник ловить на собі схвальні погляди, шляхом чого вийде набагато простіше і швидше налагоджувати контакти з іншими людьми. Тому в цей вихідний вийде просунутися по кар'єрних сходах або зустріти любов. Крім того, Стрілець – неймовірно талановитий знак зодіаку, який може сьогодні підкорити оточуючих своїми здібностями та вміннями. Вважайте, що виходите на білу смугу, яка приведе вас до нового життя, наповненою подорожами, цікавими подіями і унікальними зустрічами.

Водолій

Гороскоп каже, що для знака зодіаку Водолій сонячне затемнення 21 червня стане максимально сприятливим і успішним періодом. Зазвичай ви налаштовані рішуче, але все ж таки віддаєте перевагу чекати кращих часів і чекаєте сигналів від Всесвіту. Сьогодні чуттєва інтуїція Водолія зловить такий сигнал! Ви відчуєте, що настав час зробити ривок. Всі вагання і сумніви відходять убік, а знак зодіаку наповнений силами і енергією. Астропрогноз радить Водолію сміливо вступати у боротьбу з ворогами і доводити почате до кінця. Всі ваші проекти виявляться виграшними і принесуть досить великий прибуток.