День ідеально підходить для завершення вичерпали себе відносин / noi.md

Дзеркальні дати в нумерології є дуже важливими днями. У такі дні присутня особлива енергетика, яка допомагає домагатися бажаного, кажуть експерти.

Дев'ятка ж символізує собою завершеність, останній виток подій, що приводить до глобальних змін і початку чогось нового, пише slovofraza.

Читайте такожРетроградний Меркурій: астролог розповіла, які небезпеки ця планета приготувала нам восениФінанси та робота 09.09

9 вересня рекомендується завершувати розпочаті раніше справи. 9 число-це ідеальний час для фінальної стадії чого-небудь. Щоб зловити удачу за хвіст в грошових справах, астрологи радять уникати заздрості і негативних емоцій. Не допускайте ліні. Наполеглива праця обов'язково принесе свої плоди. 

Відео дня

Любов і відносини 09.09

День ідеально підходить для завершення стосунків, які вичерпали себе. Також корисний буде активний пошук другої половинки для тих, хто сповнений бажання знайти свою любов.

Щоб удача у коханні слідувала за вами 9 вересня, постарайтеся позбутися ревнощів, страху і бути щирими з людьми. Уникайте конфліктів і довіряйте своєму серцю.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: