Кожен знак Зодіаку володіє певною енергією, що йде з Космосу / На першому місці - Водолій / kamniinfo.ru

Епоха Водолія - для когось лише популярний термін в масовій свідомості, а для когось квантовий перехід.

Астролог Марина Скаді розповіла УНІАН про основні тенденції даного астрологічного явища.

"Отже, повний цикл вісь обертання Землі робить за 26000 років, тобто якщо поділити на 12 знаків Зодіаку, то в кожному знаку вісь землі буде 2165 років. Вісь її обертання непостійна, через це відбувається зміщення в просторі – це прецесія – перехід осі в наступний знак за годинниковою стрілкою – з Овна в Риби, з Риб у Водолій, з Водолія в Козеріг. Кожен знак Зодіаку володіє певною енергією, що йде з Космосу, і коли планети, Сонце і земля потрапляють в цей сектор Зодіаку, вони змінюють свої характеристики. Тобто коли вісь прецесії переходить з Риб у Водолія, це означає, що на 2165 років змінюється все", - пояснює астролог.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали найпривабливіших жінок за знаком ЗодіакуБільш 2000 років тому, коли вісь прецесії увійшла в знак Риб після знаку Овна, з'явилася одна з найбільших світових релігій – християнство, засновник якої Ісус з Назарету. Тепер же, через 2165 років, ми входимо в нову епоху – Водолія. І саме перехід прецесії осі зі знака в знак приносить зміни (триває цей перехід близько 200 років) і ми живемо в епоху змін. Саме в наші дні – середина минулого століття і ще 100 років буде поступово завершуватися астрологічна епоха Риб і починатися епоха Водолія, але пік змін припадає на кінець 20 століття – початок 21 століття. Особливо потужний вияв нової епохи спостерігається саме коли відбувається перехід прецесії осі з одного знака до іншого, розповідає астролог.

Астрономія заперечує поняття епох, але кожна з попередніх космічних епох залишила в історії цивілізації цілком видимий слід, впевнена астролог. Поділ на епоху дуже чітко проглядається, є легенда-легенда про всесвітній потоп – вісь прецесії йшла по знаку Рака – водний кардинальний знак, пов'язаний з впливом на землю потоків води. Епоху Раку змінила епоха Близнюків – найбільш товариського знака Зодіаку. В епоху Близнюків відбувається розвиток мов, писемності, саме тоді люди усвідомили необхідність записувати і зберігати знання. Після цього вісь прецесії переходить в земний знак Тельця – Телець пов'язаний із землеробством, родючістю, створенням, формою, накопиченням матеріальних цінностей.

Особливості епохи Водолія

У наші дні, коли вісь прецесії входить у знак Водолія, ми вже спостерігаємо її характерні якості / bipbap.ru

У наші дні, коли вісь прецесії входить у знак Водолія, ми вже спостерігаємо її характерні якості – стрімко розвивається наука і мистецтво, змінюється саме суспільство і його підвалини. Епоха Риб закінчується, швидше за все прийде нова оновлена релігія – об'єднання людей, то про що говорить Лайтман. Тобто, по суті, зараз вісь виходить з Риб і увійде в знак Водолія років через 100. Але ми вже відчуваємо ці зміни, як відомо, в період змін найбільше страждає той, хто не хоче змінюватися. Ми вже відчуваємо вібрації Водолія, настає інша епоха – Сонце виявляється на тлі іншого знаку Зодіаку і на землі люди відчувають інші енергії. І людям треба вчитися з ними працювати, перебудовуватися, змінюватися й оновлюватися. Це вихід із зони комфорту. Земля, Сонце, планети, не просто змінюють положення в просторі, але і входять в зовсім інші енергетичні потоки космосу. Ці потоки безпосередньо впливають на всі земні процеси і є першопричиною всіх глобальних змін.

Найстрашніша катастрофа, яку пережила планета – це період пізнього палеоліту закінчилася екологічною кризою, що охопила величезні території. Ця криза була викликаний знищенням мисливцями цієї епохи найбільших тварин і хижацьке винищення тварин, своєю чергою, поставили первісної людини на межу самознищення. Населення скоротилося на 80%, але виходом з цієї кризи стало виникнення землеробства і скотарства – очевидно, вісь прецесії йшла Тельцю.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, які в червні зустрінуть любовОптимісти вважають, що саме Водолій приведе людство до золотої ери технічного і соціального прогресу. Масштабні стихійні лиха не тільки розкривають людські пороки, але й активізують приховані ресурси, які роблять світ кращим. Це відкриття особистих якостей, завдяки чому з'являються нові професії, нові види діяльності, творчості, тобто відбувається революція свідомості. В епоху Водолія людство знаходиться на порозі нової науково-технічної революції і стосується вона можливостей самої людини, його індивідуальності. Вчені практично вивчили людський геном, ведуться активні програми дослідження в області клонування, вирощування органів в лабораторіях. Посилюється це тим, що імплантуються чіпи, що мають пам'ять і логіку. Вчені сподіваються, що сучасні досягнення не тільки полегшать повсякденне життя людини, але і в разі чого, допоможуть людству вижити. Роботизація, кріозаморозка, пересадка органів, генна інженерія – прагнення довести життя до досконалості. І це стосується не тільки фізіології, це стосується і психіки, і соціальних речей. Людина в нову епоху увійде дуже змінений, знімаються табу на все те, що раніше вважалося забороненим.

Епоха Водолія пропонує людям нові перспективи, але це епоха індивідуальності і незалежності – кожен має зробити свій вибір – приймати енергії Водолія і вчитися з ними працювати, або прив'язуватися до старого і звичного, те, що знайомо і зрозуміло, але втратило свою актуальність. Орієнтація на духовні цінності, колективні процеси, дружбу. Міхаель Лайтман дуже добре про це розповідає – об'єднання, це те, що допоможе вижити і стати сильним. Думай про товариша, про ближнього – якщо цього всі будуть дотримуватися, то люди стануть сильними, а тільки сильна індивідуальність здатна допомогти іншій. Нові цінності в епоху – Водолія, коли дружба і об'єднання виходить на перший план. Хто не слід цим поняттям, той слабшає і тоді, зменшення населення неминуче. У будь-якому випадку це відбудеться, адже через 2000 років вісь прецесії увійде в Козеріг, яким управляє Сатурн, а енергії Сатурна і Козерога ми добре відчули зараз – за Козерогові йде Плутон, Юпітер, Сатурн. Козеріг стримує, обмежує, ізолює.

Вірний шлях в епоху Водолія – бути в позитиві і приймати нове і прогресивне, не боятися експериментувати. Знак Водолія характеризує поняття змін і оновлень. Найбільше страждає той, хто не хоче змінюватися.