Фінансовий гороскоп на жовтень 2021 / фото slovofraza.com

Фінансовий гороскоп розповість, кого в цьому місяці чекають "золоті гори", а кому доведеться значно економити. Важким цей місяць буде для Левів і Риб.

Овен

Доля надасть Овнам чимало можливостей відкрити нові джерела доходу і збільшити заначку. Однак для цього потрібно добре відпочити і освіжити голову. Рекомендується заводити більше корисних знайомств.

Телець

Першу половину жовтня рекомендується витратити на планування, роздуми, складання списку покупок. Це ризикований період, тому краще не робити активних дій. Здійснювати великі покупки та інвестиції можна в другій половині місяця.

Відео дня

Близнюки

Грошовий стан Близнюків зміниться в кращу сторону. Особливий прибуток чекає тих представників знака, чия робота не пов'язана з клієнтами. З 11 жовтня фінансовий підйом очікує Близнюків творчих та інтелектуальних професій.

Рак

Читайте такожДзеркало душі: що колір очей говорити про ваш характерРакам рекомендується не шкодувати грошей на відпочинок і новий одяг. Такі покупки принесуть вам радість і будуть дуже корисні. А ось витрачати гроші на меблі і ремонт в жовтні не варто. В кінці місяця у вас з'явиться хороша можливість для додаткового заробітку.

Лев

Початок місяця пройде під впливом ретроградного Меркурія і для Левів буде невдалим. Ваші вкладення не окупляться, а великі покупки не принесуть користі. Ні в якому разі не беріть кредити і не позичайте гроші в цей період. З 18 жовтня ситуація почне поліпшуватися.

Діва

Цей місяць не підходить для експериментів, інвестицій, запуску нових проектів. Такі починання швидше за все закінчаться невдачею. Однак повсякденні витрати будуть приємними і корисними. Не економте на здоров'ї і дітях.

Фінансовий гороскоп на місяць / фото ua.depositphotos.com

Терези

Жовтень – хороший місяць для пошуку нової роботи і додаткових джерел заробітку. Зірки рекомендують вам обов'язково погоджуватися на ділові поїздки, відрядження, семінари. Можна спробувати поїхати на заробітки в інше місто або країну. Головне – не сидіти на місці.

Скорпіон

Перший тиждень жовтня буде невдалим в плані фінансів. У цей період потрібно побоюватися обману шахраїв або покупки неякісного товару. Друга половина місяця буде більш вдалою і дозволить відкласти заначку.

Стрілець

Завдяки душевному підйому і припливу сил Стрільці зможуть розв'язати проблеми, які раніше здавалися нездоланними. На роботі ви покажете небувалу працездатність, яку обов'язково винагородить начальство. Дуже важливо в жовтні не слухати нічиїх порад і не дозволяти нікому впливати на ваші витрати.

Козеріг

Читайте такожВлад Росс розповів, на кого цієї осені чекає прорив у кар'єр єрі, а на кого - провалДо середини місяця краще не братися за нові починання і не здійснювати покупки, а розібратися з поточними справами. Обов'язково потрібно повернути всі борги і виплатити кредити. З 18 жовтня можна купувати побутову техніку та електроніку.

Водолій

Це ідеальний місяць для спільної роботи, відкриття сімейного бізнесу або роботи над спільним проектом. Запорука успіху в жовтні полягає в хороших відносинах з колегами. Вашим головним ворогом в цьому місяці буде заздрість. Не порівнюйте себе з іншими і не заздріть чужим успіхам, інакше не дочекаєтеся власних.

Риби

Зірки рекомендують вам стримати апетит і бути менш марнотратними. Бійтеся своїх бажань, як говориться у відомому прислів'ї. Ви ризикуєте витратити набагато більше грошей, ніж можете собі дозволити. При чому ваші покупки не принесуть вам користі. Перед походом в магазин складіть список необхідного і не купуйте нічого зайвого.

Вам також може бути цікаво: