Які знаки Зодіаку найбільше брешуть / Колаж УНІАН

Астрологи розповіли про представників кількох знаків Зодіаку, яким категорично не можна сліпо довіряти. Ці люди з легкістю можуть обвести навколо пальця. Обманювати вони вміють як в дрібницях, так і в серйозних питаннях.

Близнюки

Перший знак, за яким помічено найбільше брехні - це Близнюки. Представники даного знака дуже лукаві. Вони звикли показувати оточуючим те "обличчя", яке їм вигідно. 

Часто ці люди виступають брехунами у стосунках, нахабно зраджуючи своїй другій половинці. Ще одна сфера, де точно не варто їм вірити - це бізнес. Астрологи радять не починати ніяких партнерських стосунків з людьми, народженими під знаком Близнюків.

Відео дня

Стрілець

Стрільці - не найчесніші люди. Вони, навіть будучи вам близьким другом або коханою людиною, без проблем можуть зважитися на якийсь обман. Астрологи кажуть, що, швидше за все, це буде якась незначна брехня, але це все одно неприємно. Так що якщо у вашому оточенні є люди, народжені в кінці листопада або в першій половині грудня, придивляйтеся до них з особливою увагою і обережністю.

Водолій

Водолії - ті, хто здатен на зраду і обман навіть щодо найближчих людей. Ці люди дуже ненадійні, тому зірки радять бути напоготові, якщо у вашому колі є Водолії.

До слова, вони можуть використовувати майстерність розповідати "красиву" брехню в корисливих цілях. Наприклад, щоб отримати роботу, вони можуть про когось розповсюджувати наклеп. Часто саме Водолії є токсичними людьми, які "виживають" з колективу колег.

Раніше УНІАН писав, що у цих знаків Зодіаку з 5 травня круто зміниться життя.

Вас також можуть зацікавити новини: