Астрологи назвали слабкі сторони різних знаків Зодіаку / giacintprint.com

У кожної людини є певні сильні сторони, і, звичайно ж, слабкі сторони, які можна розглядати як помітні недоліки, що не дають йому бути більш досконалою особистістю.

Астрологи назвали слабкі сторони різних знаків Зодіаку, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожЧотирьом знакам Зодіаку зірки у червні приготували доленосну зустріч - астрологХоча цей знак має дивну схильність до дискусій ні про що, він ніколи не може суперечити близьким йому людям. Овен здатний майстерно вплутуватися в абсолютно порожні суперечки без найменшого натяку на конструктив, але він завжди поступиться людині, яку любить, оскільки просто хоче зробити приємне тій.

Відео дня

Телець

Що пов'язано з другим зодіакальним знаком? Звичайно, упертість. Телець буде упиратися як божевільний, навіть якщо він знає, що в кінцевому підсумку постраждає або щось втратить. Він ніколи не здається, але і не вміє приймати поразку, хоча сам же став її причиною.

Близнюки

Вони відомі базіки, і їх практично неможливо змусити замовкнути. Цей знак схильний вважати, що їх гострого язика цілком достатньо, щоб вийти переможцем з усіх конфліктів. Звичайно, це не той випадок, але найбільший недолік Близнюків полягає в тому, що вони не вміють визнати, що однієї підвищеної комунікабельності для цього мало.

Рак

Будучи одним з найбільш чутливих і емоційних знаків, Ракам необхідно постійно висловлювати свої почуття і відчуття. Не має значення, позитивні вони чи ні, важливі чи ні, доречні чи ні... Рак ніколи не перестає говорити про те, що він відчуває, і почуття міри у нього в цьому немає!

Лев

У Лева дуже висока думка про себе, і вони часом схильні цілком ігнорувати оточуючих, концентруючись тільки на своєї улюбленої персони. Хоча цей знак не настільки егоцентричний, як здається, він все ж занадто заглиблений у власні справи і не вміє абстрагуватися і озирнутися навколо.

Діва

Читайте такожАстролог назвала чотири знаки Зодіаку, які розбагатіють вже в цьому місяціНайбільший плюс Діви може стати найбільшим недоліком. Цей знак настільки впорядкований, методичний і правильний, що це часом може перетворитися на педантизм і скрупульозність. Але Діва цього бачити не хоче, бо вважає, що так вона прагне до досконалості.

Терези

Люди, народжені під знаком Терезів, шукають рівноваги у своєму житті і хочуть насолоджуватися ним незалежно від того, чого це буде коштувати їм. Тому вони часто вважають за краще вдавати, що все в порядку, а не намагатися внести ясність у ситуацію. Вони уникають конфронтації до такої міри, що вважатимуть за краще зникнути, але тільки не загострювати відносини.

Скорпіон

Коли його близькі знаходяться в небезпеці, він готовий зробити все можливе і неможливе, щоб захистити їх. Причому часом їх сила любові та піклування може бути такою колосальною, що її важко винести. Вони не вміють бути в цьому плані стриманими і можуть буквально задушити своїми почуттями.

Стрілець

Навіть попри те, що цей знак обожнює пригоди, Стрілець ніколи не потрапить у ситуацію, про яку у нього буде недостатньо інформації. Замість того щоб діяти спонтанно, він вважатиме за краще озброїтися планом і прийняти вірні рішення. Стрілець не вміє правильно сприймати життєві сюрпризи (будь-якого роду) і реагує на них з гнівом і обуренням.

Козеріг

Він перебирає в голові мінімум 20 ідей, перш ніж приймати рішення. Найбільше Козерогові не вистачає вміння взаємодіяти з іншими людьми і досягати компромісів. Він може прислухатися до порад і висловлювати подяку, але, зрештою, все одно зробить по-своєму.

Водолій

Цей самий інтуїтивний з усіх знаків часто захоплюється власними передчуттями і приділяє занадто багато уваги несуттєвим речам. Водолій вважає, що він найунікальніший, і ні за що на світі ви його не переконаєте у зворотньому. Хоча в цілому йому було б корисно більше приділяти уваги оточуючим.

Риби

Люди-Риби можуть здаватися легковірними і трохи безалаберні, хоча іноді це може бути помилковим сприйняттям. Хоча вони схильні прощати образи і жити в мирі з усіма, вони ніколи не забувають про погане, і при відповідній ситуації Риби не зуміють впоратися з собою і напевно захочуть помститися.