Які знаки чекає багатство / фото ua.depositphotos.com

Понеділок, 13 липня, – єдиний день, коли ви можете встигнути доробити те, що не зробили раніше. Потім настає час відпочинку до молодика.

Не слід починати нових справ. Не варто витрачати багато сил на те, щоб щось виправити, поліпшити, змінити. Про це у своєму гороскопі розповіла астролог Наталя Коляда, пише "Астромеридіан".

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекає великий успіх цього тижня - прогноз астрологів

Відео дня

За її словами, цього тижня, з 13 по 19 липня, треба пожинати плоди, робити висновки, якщо щось не вийшло, миритися з результатом, витрачати зароблене.

Лев

У понеділок ви побачите те, що раніше було від вас приховано. Можете стати власником "нічиїх" сум або речей. З вівторка по четвер бережіть здоров'я. Воно важливіше від будь-яких багатств! Не переробляйте, більше відпочивайте. Хоча краще уникати зайвих витрат і в ці дні! Субота пройде нейтрально, а от неділю у вас – день удачі, вам буде щастити на комерційні пропозиції, знижки, бонуси, подарунки, хороші матеріальні ідеї.

Водолій

У понеділок перевірте гаманець і карти – на них можуть виявитися кошти, про які ви не знали. Та й взагалі сьогодні з купюрами буде відбуватися щось дивне: вони будуть вводитися у вас самі. Вам будуть віддавати задарма цінні речі, безкоштовно надавати послуги. Потім все заспокоїться до неділі. Хіба що п'ятниця запам'ятається витратами на якийсь розважальний захід або побачення. А в неділю удача знову повториться.

Раніше астрологи склали любовний гороскоп на тиждень з 13 по 19 липня і розповіли, яким знакам Зодіаку зірки обіцяють зміни в амурних справах.