Гороскоп для Близнюків на серпень 2023 / depositphotos.com

В останньому місяці літа Близнюкам здаватиметься, що вони нікому не потрібні. Можливо, ви почнете вимагати до себе підвищеної уваги, не помічаючи того, як багато роблять для вас оточуючі. Що ж, доля піднесе вам урок, і вже скоро ви зміните своє ставлення.

Гороскоп кар'єри на серпень 2023

Робота принесе Близнюкам у серпні 2023 року суцільне задоволення. Навіть прості завдання ви вирішуватимете в оригінальний спосіб, а ваш допитливий розум дасть змогу знайти вихід із найважчих ситуацій. Цим ви, звісно, вразите колег і начальство - саме час виділитися із сірої маси і піднятися кар'єрними сходами.

Якщо ж у вас є свій бізнес, вам слід бути обережнішими, радить гороскоп для Близнюків. Серед усіх вигідних пропозицій, які цілком імовірно надійдуть наприкінці літа, обирайте найбільш підходящу. Всидіти на всіх стільцях не вийде - можна втратити свій авторитет.

Відео дня

Гороскоп кохання на серпень 2023

У серпні човен кохання Близнюків не на жарт може розхитувати. Причому, ніхто інший, як ви самі. Зараз саме час зупинитися, інакше ризикуєте потрапити в життєвий шторм. Порозумнішайте, якщо потрібно, міняйте звички й оточуйте своїх рідних турботою - все заради того, щоб повернути гармонію в сім'ю. Ви занадто довго користувалися добрим ставленням коханих, тепер настав час платити за рахунками.

Самотні Близнюки можуть отримати сюрприз у вигляді зустрічі з незвичайною людиною. Вона може бути повною вашою протилежністю, але саме з нею захочеться проводити весь свій час. Не пливіть за течією і не чекайте, що все саме прийде в руки - проявіть ініціативу, щоб не втратити щастя.

Гороскоп здоров'я на серпень 2023

У серпні 2023 року Близнюкам слід більше уваги приділити шлунку. Любов до не дуже корисної їжі цього разу може вилізти боком - відбудеться загострення хронічних хвороб. Але, як то кажуть, попереджений - значить, озброєний. Зверніть увагу на здоров'я, якщо потрібно, сходіть до лікаря, щоб давні проблеми не вивели вас із ладу.

Раніше ми публікували місячний календар на серпень 2023 з сприятливими і несприятливими днями місяця.

Вас також можуть зацікавити новини: