Гороскоп для Діви на грудень 2021 / depositphotos.com

Астрологи вважають, що Дівам потрібно перестати кидатися з крайності в крайність і почати тверезо оцінювати ситуацію. Гороскоп для Діви 2021 рекомендує сісти і розібратися - з якими завданнями ви можете впоратися самостійно, а що краще делегувати.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Навчіться розподіляти свої сили / фото ua.depositphotos.com

Початок місяця буде вельми багатообіцяючим - Діви отримають безліч цікавих пропозицій і проектів. Особливо вдалим грудень виявиться для представників творчих професій і педагогів. При цьому, з 1 по 10 число краще не ділитися ідеями з колегами - велика ймовірність, що їх недоброзичливці привласнять собі.

З 13 по 21 грудня ви зможете перекласти тягар відповідальності на підлеглих, а самі зайнятися більш важливими справами. Така тактика допоможе отримати максимальну користь при мінімальних розумових витратах.

Відео дня

Починаючи з 23 числа краще, навпаки, взяти ініціативу в свої руки, щоб напередодні Нового року не отримати неприємний сюрприз. Начальство високо оцінить вашу відповідальність і, можливо, дасть премію. 

Загальна фінансова ситуація місяця складеться нейтрально - дохід буде стабільним, але доведеться багато витрачати на потреби сім'ї.

Гороскоп кохання на грудень 2021

Не піддавайтеся імпульсу / ua.depositphotos.com

Самотні представники знака виявляться в складному становищі - навіть при наявності потенційно цікавих людей вам буде непросто відмовитися від старих звичок. Не поспішайте висловлювати претензії і рубати з плеча - швидше за все, нові люди у вашому житті - це шлях до внутрішніх змін.

Читайте такожЛев: гороскоп на грудень 2021, поради та застереження від астрологівАстрологи вважають, що з 13 числа ваша сексуальність підвищиться, що благотворно позначиться на вже існуючих відносинах. До 24 грудня намагайтеся більше працювати над зміцненням зв'язку з партнером і не розмінюватися на інших, інакше ваші швидкоплинні захоплення поставлять під удар стабільне особисте життя.

Сімейним Дівам варто тримати себе в руках, щоб не загрузнути в конфліктах і навіть зрадах. Безрозсудні вчинки мають незворотні наслідки, так що, направте свою енергію в мирне русло.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

Частіше зустрічайтеся з друзями / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 13 грудня ваша нервова система буде вразлива, так що, уникайте стресових ситуацій і спілкування з неприємними людьми. Якщо це неможливо, не приймайте події близько до серця і намагайтеся частіше розслаблятися.

Період з 14 по 23 грудня - найкращий час, щоб зайнятися своїм організмом. Випивайте щоранку склянку води, займайтеся спортом, висипайтеся. Якщо хочете - можете відвідати перукаря, щоб злегка змінити імідж.

В кінці місяця імунітет зміцніє, так що, не бійтеся відвідувати місця великого скупчення людей. Якщо запрошують на захід - не відмовляйтеся, частіше зустрічайтеся з друзями. Це допоможе вам набратися сил перед низкою свят.

Читайте також: