Яким буде серпень для Діви / depositphotos.com

Астрологи стверджують, що в кінці літа Діви будуть перебувати в "режимі очікування", так як восени їх чекають серйозні зміни. Крім того, представників знака огорнуть емоційні переживання. Слідкуйте за своїми почуттями, щоб така ситуація не вибила вас з колії. Раніше ми відкрили секрет, чому Діви входять в рейтинг знаків Зодіаку, яких дуже складно любити.

Гороскоп кар'єри в серпні 2021

Гороскоп радить Дівам бути обережними / фото: ua.depositphotos.com

Перша половина серпня пройде у вирішенні проблем юридичного характеру: оформлення паперів, підписання договорів, відвідування державних інстанцій. Це особливо стосується тих Дів, у яких є свій бізнес. Якщо ж ви найманий співробітник, то постарайтеся діяти в рамках закону, щоб не нажити собі проблем.

З 10 по 17 серпня краще уникати великих угод і сумнівних вкладень коштів. Ризик того, що ви втратите гроші, дуже великий. Краще відкладіть всі фундаментально важливі питання на потім.

Відео дня

Особливо вдалим для Дів, які задіяні в науковій сфері, буде період з 11 по 20 серпня. Ви зможете підвести підсумки, захистити дисертацію і отримати бажаний результат від своїх праць.

До третьої декади місяця ситуація покращиться і грошовий потік стабілізується.

Гороскоп кохання в серпні 2021

Любовний гороскоп 2021 / ua.depositphotos.com

Одиноким Дівам зірки радять відкласти побачення на другу декаду серпня навіть якщо у вас є претенденти, краще повернутися до них після 14 серпня, коли на вас буде впливати Венера. До кінця літа триватиме ваш особистий фестиваль любові і пристрасті, від шанувальників не буде відбою.

Читайте такожАстрологи розповіли, у кого зі знаків Зодіаку шлюб викликає огидуДіви, у яких є партнер, будуть огорнуті бажанням знайти в другій половинці купу недоліків або засумніватися у взаємності почуттів. Ми розуміємо, що ви знатні педанти, але в серпні варто відсунути цю якість і намагатися говорити тільки про хороше.

Те ж саме стосується і сімейних Дів. Компроміс - ваш найкращий друг на серпень. Пам'ятайте про те, що будинок - головна ваша цінність. Вчіться чути один одного.

Гороскоп здоров'я в серпні 2021

Астрологи рекомендують зайнятися спортом / фото : ua.depositphotos.com

З 1 по 9 серпня на вас будуть негативно впливати Місячні Вузли, тому перестаньте взаємодіяти з тими, хто вас дратує. Ігнорування цієї поради призведе до загострення хронічних хвороб.

Якщо ви давно хотіли зайнятися спортом або танцями, то період з 11 по 22 серпня - найкращий час для цього. Харчуйтеся правильно і висипайтеся - щодня не менше 7 годин.

У третій декаді краще не звертатися ні до яких лікарів. Висока ймовірність, що вам попадеться некваліфікований фахівець. Нетрадиційна медицина - теж не ваш варіант. Похід в лікарню краще перенести на середину серпня або початок вересня.

Вас також може зацікавити: