Що чекає Овна у вересні / depositphotos.com

Астрологи вважають, що в цьому місяці Овнам необхідно буде проявити силу волі і навчитися брати відповідальність в свої руки. Вам доведеться доводити Всесвіту, що ви здатні вирішувати проблеми самостійно. Більш того, доведеться трохи зменшити свій запал і постаратися стримуватися - так вдасться уникнути конфліктів.

До речі, дівчата-Овни увійшли в рейтинг волелюбних жінок, яких неможливо "затягнути" під вінець.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

Які зміни будуть в роботі у Овнів / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 10 число Венера і Плутон знаходяться в конфліктному розташуванні, через це у вас може з'явитися непереборне бажання безконтрольно витрачати гроші. Постарайтеся в цей період стежити за собою і накопичувати кошти. 

Відео дня

Після закінчення двотижневого періоду у Овнів прокинеться тяга до роботи. Найбільше пощастить тим, чия діяльність пов'язана з комунікаціями або соціальною сферою. До 21 вересня ви будете перебувати під впливом Юпітера, тому зможете проявити свої лідерські якості, завоювати довіру керівництва і обзавестися корисними контактами.

З 22 числа і до кінця місяця є сенс зменшити оберти, прислухатися до себе і до тих, кому ви довіряєте. В цілому, можна сказати, що вересень буде вдалим у фінансовому плані. Гроші будуть надходити рівномірно, кількість їх збільшиться. Головне - зуміти не витратити їх всі на початку вересня.

Гороскоп кохання на вересень 2021

Вересень не обіцяє Овнам знайти свою любов / фото: ua.depositphotos.com

Самотні Овни будуть незадоволені проявами залицяльників і стануть відкидати будь-які спроби зближення, тому обзавестися відносинами навряд чи вийде. Перша половина місяця пройде під впливом Нептуна, тому, в основному, вам буде нудно.

Читайте такожСприятливі дні вересня 2021: про що розповість місячний циклВпритул до 17 серпня напруга буде рости і єдине, що радять вам зірки - прибрати з оточення людей, які вами маніпулюють. 

Сімейні Овни не стануть винятком - у вересні зіткнуться з конфліктами. Спробуйте купити нову техніку або зробити косметичний ремонт, щоб оновити простір навколо себе. Якщо це не допоможе, знайдіть можливість відпочити від своєї другої половинки.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

Уважно стежте за своїм здоров'ям / фото : ua.depositphotos.com

З 1 по 7 число особливих проблем зі здоров'ям не буде, але настрій виявиться не самим райдужним. Астрологи вважають, що вам потрібно взяти себе в руки і не реагувати на негатив, інакше можна зіткнутися з нервовим виснаженням. Для походу в спа-салон вибирайте 4 і 5 число - це найбільш сприятливі дні.

Чудове самопочуття з'явиться 9 вересня і буде радувати представників знака до 20 числа. Це найкращий час, щоб зайнятися собою.

З 22 вересня і до кінця місяця приділіть увагу своїм суглобам і хребту. Зміцнюйте серце і судини, їжте більше горіхів і сухофруктів. Мінімізуйте кількість шкідливої їжі: ковбаси, алкоголю, напівфабрикатів.

Вас також може зацікавити: